![]() |
|
![]() |
אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: אונו
|
צביעה של האוטו
שלום לכולם
אתם לא תאמינו, אני יורד כרגע לאוטו ומגלה שמישהו שפך לי חומצה על כל הצד הימיני של הרכב וכל הצבע התקלף... ![]() אחרי שהתעצבנתי וקיללתי את כל העולם , החלטתי לצבוע את הרכב. אני עדיין לא יודע אם לצבוע רק את החלק ההרוס או את כל הרכב (כי יש לי נק' חלודה על הגג ובעוד מקומות), מה אתם ממליצים? מה העלות של צביעה? ואם יש מישהו שמכיר מקום אמין באיזור חיפה - אני ישמח אם ימליץ לי עליו. תודה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
צטט:
שלום [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] קודם כל ממש ממש משתתף בצערך ...!!! ממש גועל נפש של אנשים .!! אני ביררתי לפני איזה חודש בעכו אצל איזה אחד רצה לעשות לי פחחות + צבע ב3000 והיה עוד אל מה להתמקח איתו .... וחבר אמר לי עדיף ללכת לירכא ששם ממש מחירים זולים אין לי על מקום מסויים אבל תוכל וללכת לבדוק [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] ... ותעדכן אותי עם יש מחירים טובים .... בהצלחה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] ...! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
מצטרף לשאלה, i12z אני רואה בתמונה שהרכב שלך צבע לבן "רגיל", אולי לכן מחיר כה נמוך.
מה מחיר נורמלי לצביעה + פחחות כללית צבע מטאלי? תודה ערן
![]() |
#4 |
Junior Member
|
3000 שקל? וואוו , הייתי בטוח שזה יהיה יותר זול
אולי בגלל שמדובר בפונטו? כי במקרה שלי מדובר באונו ואני לא צריך פחחות, אני גם לא בטוח שאצלי זה צבע מטאלי... עזרה מישהו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
צביעת האונו
גש אל "מוסך הפחחים" שברח' חלוצי התעשיה 64 מפרץ חיפה, 04-8417554
או 052-5064455 ובקש את רמי ותגיד לו שבקשתי שיסייע לך ועבודה טובה: http://www.musach.co.il/details.asp?id=376 בברכה - רפי לין ![]()
![]() |
#6 |
Junior Member
|
תודה רבה רפי (שוב..)
יש לך מושג כמה זה בערך אמור לעלות? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מחפש פחח + צביעה בתנור + דייטליינג לפונטו HGT | psychotrip | בעלי מקצוע | 2 | 19-09-08 09:46 |
נפל לי עץ על האוטו | פיליפ | רכב כללי | 3 | 10-07-08 20:03 |
צביעה כללית לפיאט בראבה - יעוץ | mikoBrava | פיאט כללי | 2 | 27-03-08 19:52 |
צביעה כללית לאונו-פחח מומלץ?? | danny shoei | בעלי מקצוע | 14 | 23-03-08 01:22 |
רחיצת האוטו במכונת שטיפה :האם יכול להגרם נזק לפרונט של האוטו | פורום הגראז' | 6 | 21-04-06 15:46 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד