![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
|
טיפולים שגרתיים ועבודות נוספות
השאלה שלי היא מאוד כללית
נניח אני מגיע למוסך מורשה לטיפול שיגרתי (כפולה של 20K כלשהי) כל עבודות "הרגילות" שיש לבצע נכנסות בתימחור לשעתון פיאט ע"פ הטיפול הספציפי (החלפת מסנן שמן, החלפת שמן ,החלפת פלאגים ,החלפת מנסן אויר וכו..) נניח ויש עבודות נוספות לבצע מלבד מה שכתוב לכל טיפול לדוגמא : החלפת נוזל קירור במערכת , או החלפת אטם גומי שנסדק והתייבש ודרכו יש נזילה או כל דבר אחר שעולה על רוחכם שדרוש טיפול. עבודות אלו צריכות להיות מתומחרות בניפרד בחשבונית? או שיש לחייב את הלקוח רק על החלקים והעבודות הללו "נבלעות" בתוך שעתון הטיפול הספציפי? תודה מראש ושנה נטולת מוסכים לכולם שחר |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
לי עד היום הוסיפו את הדברים האלה גם בחלקים וגם בסעיף העבודה
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
תקלות נוספות בזמן טיפול תקופתי
ברור שעל כל תיקון נוסף מעבר לטיפול הרגיל יש לשלם גם עבור העבודה הנוספת וגם עבור החלקים.
בהרבה מוסכים נהוג להוזיל מעט את מחיר עלות העבודות הנוספות כי ממילא הרכב כבר נמצא על ליפט ו/או כהתחשבות בלקוח שמבצע גם טיפול וגם תיקון התקלות הנוספות. בברכת שנה טובה - רפי לין
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
תודה איש המערות ורפי לין
כניראה שזה באמת תלוי מוסך.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
בכל מוסך שהייתי כתבו בסעיף "עבודות" את כל העבודות. אפילו להחליף פנס איתות הם ציינו.
מקובל, אבל למרות זאת לקחו פחות על העבודה. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| אושרו 2 תקנות נוספות לחוק הנהיגה הספורטיבית. | דובי מילר | רכב כללי | 0 | 06-07-08 16:04 |
| משאיות פיאט שעוד נוסעות בישראל... | צביקוש23 | פיאט אספנות | 8 | 04-03-08 00:00 |
| טיפולים | Eddie | שיפורים וקוסמטיקה | 4 | 19-01-08 23:38 |
| אגזוז זרימה חופשית ועבודות צבע לבראבו (ערוך) | פורום הגראז' | 4 | 06-06-07 20:47 | |
| שתי ידיים נוספות במועדון. | מועדון פיאט ישראל | 25 | 08-11-06 21:25 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד