![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
הזמנתי רכב חדש
הוזמנה לה סקודה פביה חדשה, רמת גימור "ספורט". מה דעתכם על העסקה שעשיתי?
מנוע 1600 סמ"ק, אוטומט עם אפשרות לשליטה ידנית, 105 כ"ס (רמת גימור "ספורט"). אבזור מקורי: ג'אנטים מגנזיום כולל בורג נעילה 16 אינץ', פנסי ערפל, מראות חשמל, 4 חלונות חשמל, נעילה מרכזית באמצעות מפתח קפיצי, מושבי ספורט, 6 כריות אוויר, ABS, ESP, צבע מטאלי. אבזור בהתקנה מקומית: קודנית, עלוקה, ר"ד (לא מקורי) קנווד 312+ 4 רמקולים וטוויטירים, מרים חלונות, חיישיני רוורס+ צג. לגבי הצבע אמי בחרה כסף מטאלי. המחיר הוא 104,800 ש"ח לכל העסק. אספקה תוך 12 ימי "עסקים". בנוגע לגרנדה פונטו: ניגשתי כמובן גם לסוכנות של פיאט במטרה לבדוק ולרכוש את הרכב, העדיפות כמובן הייתה דווקא לפיאט ולא לסקודה. בגלל 3 סיבות לא רכשתי את הפיאט (מדורג מהסיבה הכי חשובה להכי מזערית). 1. שירות בצפון מזעזע!! אם במקרה השירות טוב המחירים מופרזים בכל קנה מידה אפשרי לרכב שיש לי (למען השם, תרמוסטט ויוניט לאונו בת 15 שנה עולים 633 ש"ח?! משאבת ברקס ראשית ונגד מאוורר עולים מעל 850 ש"ח?!) גובים מחירים מופרזים על אזיקון מפלסטיק שאני יכול לקנות חבילה של 50 כאלו בהום סנטר באותו מחיר! חוטי הצתה מקוריים עולים 313 ש"ח?! אפילו המחסנאי הודה שהמחיר לא משקף את המציאות, מי אני שאתווכח? 2. תיבת הילוכים רובוטית. פשוט לא נעים לנסוע ברכב. 3. מנוע חלש, חלש מאוד. 1400 סמ"ק 8 שס'. מנוע עם נתונים כמעט זהים יש לי גם באונו, אני צריך להשתדרג ולא לעמוד במקום... כמובן שהם גם חסכו על מגנזיום, פנסי ערפל וחלונות חשמל אחוריים, אבל זה כבר שולי, לא דיברתי על זה. מה שיחסר לי בפביה זה הרדיו המקורי שיש בפונטו, אבל לכל דבר יש את החסרונות והייתרונות שלו. אז לאחר 24 שנים (!) של נסיעה בפיאטים באופן רצוף, אני נאלץ לעשות הפסקה עקב שירות פשוט בלתי נסבל מכל סיבה אפשרית, ובגלל חוסר באבזור במכוניות שמיובאים לארץ. הפיאטים החדשות מצויינות! אבל הדגמים האיכותיים נשארו באיטליה. כי ברור לי שאם היו מייבאים את הרכב עם מגנזיום, פנסי ערפל, 4 חלונות חשמל, מנועי 16 שס' וכ' אז הייתי קונה את הפונטו ללא היסוס, על הגיר איכשהוא עוד הייתי יכול להתפשר, אבל סמל"ת בשלה... נערך לאחרונה על ידי stio : 23-09-08 ב 17:03. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
לא כ"כ מכיר את הסקודה , שים לב שמחיר שלה גבוה ב כ 6000 ש"ח מהגרנדה המוצעת כיום
ולכן אתה מקבל יותר איבזור בכל מקרה מזל טוב ותתחדשו, מה יעלה בגורלה של האונו ? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
כתבנו בצפון
|
תודה רבה
![]() על הגרנדה פונטו סמל"ת דרשה מעל 101,000 ש"ח "על הכביש". מסתבר שבפרסום שלהם הם שכחו לכתוב שהמחיר לא כולל אגרת רישוי... אגב ה- 101K על הכביש גם לא כוללים צבע מטאלי ששם נתנו לי בחינם, ולכן ההבדל הוא לא משמעותי במיוחד. אני לקחתי את הדגם היותר מאובזר, אם הייתי קונה את הפשוט (עם הטאסות וכ') אז המחיר היה זהה לפונטו. בנושא האונו: היא עדיין אצלי כמובן. כשאקבל את הרכב החדש נראה מה עושים איתה, כי למכור רכב כזה ב- 4800 ש"ח (מחירון) עם 131000 ק"מ הכולל מזגן מקורי, חלונות חשמל, אזעקת נפח, נעילה מרכזית, אימובולייזר ומרים שמשות זה לא יקרה... השקעתי עליה 20 אלף ש"ח בתיקונים, יישורי קו וכ' והכל מתועד ע"י ספר טיפולים מלא וספר קבלות מלא. נערך לאחרונה על ידי stio : 23-09-08 ב 17:15. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
מדוע לא ידנית?
אני גם הייתי מוותר על כל דבר שצריך להיות מותקן ע"י החברה בארץ. אני לא מכיר את המתקינים בסוכנות בצפון, אבל במרכזי הם פשוט על הפנים. אם הדברים יותקנו במרכז המסירות הארצי, בכלל הייתי חושש. חיישני הרוורס לדעתי ממש מיותרים בכל מקרה. עדיף להזמין את בקרת השיוט המקורית בסכום הזה. מעבר לזה, תתחדשו. נערך לאחרונה על ידי Caveman : 23-09-08 ב 17:19. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
כתבנו בצפון
|
עיניין ההתקנות הבעייתי ידוע, השתדלתי לא להזמין "יותר מידי" תוספות לא מקוריות. אגב, הבקרת שיוט מותקנת גם בארץ, הוא הציע לי.
הזמנת החיישני הרוורס נועדה בשביל אמי, שלא פעם אחת נכנסה ברוורס בכל מיני דברים, בפעם האחרונה בהונדה אקורד חדשה שהיו צריכים להחליף לה את הדלת ב- 7000 ש"ח. היא נהגת מצויינת אבל פשוט יש לה בעיה בנסיעה לאחור. בעיניין הגיר זה היה כבר דרישה מפורשת מצד אמי (למרות שאני לא סובל אוט') אומנם את רוב הק"מ ברכב דווקא אני אעשה, אבל גם היא תנהג עליו, לכן נאלצתי להתפשר. "אתנחם" בעובדה שזאת צורת הפעלה טיפטרוניק. נערך לאחרונה על ידי stio : 23-09-08 ב 18:26. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Super Moderator
מנהל
|
יש הבדל בין החלפת ידית איתות מקורית בידית איתות מקורית אחרת, לבין קדיחת חורים בפגוש, הדבקת חיישנים, העברת כבלים והדבקת (במקרה הטוב) צג גנרי על הדלת האחורית.
אל תשכח גם שהחיישנים בצבע שחור בעוד שהפגוש בצבע כסוף תדאג לבדוק טוב שאין חופשים וקרקושים ביום המסירה.* לגבי מחירי החלקים, אל תצפה לדברים זולים מאלה במוסכים המורשים של וואג. נערך לאחרונה על ידי Caveman : 23-09-08 ב 17:40. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
תתחדשו - בחרתם אחלה רכב.
אני שומע את אוראל עד כאן מחכך את ידיו בהנאה.
|
|
|
#8 |
|
כתבנו בצפון
|
החיישני רוורס מותקנים בסוכנות בצפון ולא דרך החברה עצמה בת"א. החיישנים מגיעים בפועל בצבע שחור, אך נצבעים לפני שהם עולים על הרכב (כל אחד ולפי הצבע שהוא בחר לרכב. במקרה שלי כסוף).
* לגבי ההערה לקחתי לתשומת ליבי. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Member
הגלגלים שלי: coupe20vt
|
מזל טוב
גם אני פעם ההיתי ההה הלקוח של סמל-אונו טורבו,פונטו gt , פיאט קופה 96+98, פונטו 70 ובראבו hgt-כולן חדשות מהחברה.
והיום-היום לאשתי יש סקודה רומסטר ולי סקודה אוקטביה RS -במו ידיה הרסה סמל"ת את עצמה... תתחדש |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Super Moderator
מנהל
|
הכוונה היתה למגרש המרכזי בצומת ראם. אבל אם אתה דואג שהרכב יגיע להתקנות בסוכנות שלך זו כבר התקדמות.
|
|
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד