![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: ...
|
מיבחן קצר ללא ממיר
לפני שאני פותח יש לי בקשה אחת
כל שוחר איכות סביבה ,פריק של מכוניות חשמליות ,או מי שחושב שבהורדת הממיר ברכב שלי אני מסכן את בריאותו שיפסיק לקרוא כעת ..תגובתכם רק תהרוס לאלה שלא חושבים כמותכם , הפעם אני פונה לאותם חברים שבאמת זורם בדמם מטנול ונוס . טוב אז לפני כמה ימים הורדתי את הממיר בHGT שלי דבר שגרם לרעש שדמה לחורבן בית המיקדש ![]() היו שטענו שהורדת הממיר והוספת פילטר פתוח יוסיפו בסך הכל 2,3 כוחות סוס אז ככה אתמול עשיתי מיבחן קצר לפני בדיקת הדינו ניפגשתי עם חבר בכביש מבודד כדי לבדוק הבדלים רצוי לציין כי לחבר רכב זהה ובו מותקן ממיר, כמות הקילומטרים שצברו שני הרכבים כמעט זהה , וכל המערכות תקינות בשניהם . לחיצה ממצב עמידה עד הילוך חמישי :כבר מתחילת הנסיעה היה לי יתרון די ברור שרק הלך וגדל ובסיום הפער היה די משמעותי.האמת דבר שדי גרם ליאוש אצל החבר . לחיצה בהילוך שני מ 3500 סלד :הקפיצה קדימה היתה כמעט מידית וכבר בהחלפה לשלישי הפער היתחיל לגדול לחצנו עוד מיספר פעמים בהילוכים שונים ובסלד מישתנה העליונות היתה אבסולוטית ושאמרתי שהשינוי הוא עצום עוד בפעם הקודמת אפילו אני לא הבנתי כמה .. חברים מכוניות משופרות הם חלק מחיי כבר שנים .ואני מקווה שכך יהיה גם בשנים הבאות . היתחלתי עם מכוניות שרובכם ראו בתמונות כמו אלפא סוד ,127 ספורט 1050,ואחריה 127 ספורט 1300 ,אחריהן היו אונו טורבו דור ראשון , דור שני, אלפא 33 16V.1.7,פיאט קופה ,ועוד כאלה שלא מיוצרות לאיטליה שאני יושב במכונית לא מעניין אותי כמעט כלום ..לא ממירים, לא אפקט החממה, לא זיהום אויר . מה שמעניין אותי זה האדרנלין ואני עושה הכל כדי לייצר אצלי אדרנלין ובכמויות . יהיו כאלה שבטח יהיה להם מה לאמר ..וחלקם כבר אמר ,מעניין אותי ??לא ממש לא . אבל אין מה לעשות כזה אני ,משפר כל דבר שזז..מי שיקבל אותי כמו שאני סבבה. מי שלא אז לא . נערך לאחרונה על ידי turbo guy : 20-09-08 ב 14:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
מה עם הבדיקה בדינו?
(ולמה לא להחליף את הממיר לאחד שמאפשר זרימה גדולה יותר של גזים?)
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: bmw
|
אז אני דווקא כן אכנס לשרשור הזה ואכריז עליך רשמית כעבריין סביבתי בלי ירידות אישיות בבקשה.
אתה רוצה ביצועים - קנה רכב תקני עם ביצועים טובים יותר ותפסיק להרעיל אותנו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אני לא מפקפק בעיניין הביצועים, וגם לא מתרגש יותר מידי בעיניין הזיהום. יכול להיות שהסרת הממיר נתנה לך ייתרון. אבל נשמח אם תשתף אותנו איך אתה מתכוון לעבור את הטסט הקרוב בלי הממיר, במיוחד לאור העובדה שעושים עכשיו בדיקות רציניות בנושא.
זאת ועוד- נתקלתי לא פעם אחת ולא מיליון פעם בניידות של משרד התחבורה שבודקים זיהום אוויר (בין היתר) על המקום. איך אתה מתכוון לעבור את הבדיקה בשלום בלי לחטוף הורדה מהכביש? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
צטט:
כל ממיר אפילו הספורטיבי ביותר עוצר את האויר ולא נותן זרימה חופשית ..וזו עובדה .. מה שגורם למאמץ של המנוע בפליטה היתחממות בגלל מאמץ יתר ועוד סוגים שונים של בלאי במיוחד שהממיר ניסתם ואז גם הרייח שהוא מוציא איום ונורא מספיק לגרום לכניסה חופשית של אויר כמה שיותר מקורר ופליטה קלה וחסרת מחסומים כדי ליצור יופי של כוחות סוס בכל מנוע . ניסיתי את זה כל כך הרבה פעמים ,,נכון הרכב מזהם אבל מבינת זרימה באגזוז אתה מקבל מקסימום כוח סוס שאין ממיר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
צטט:
ושוב הרכב פולט מרגליות ונוסע כמו עגלה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Senior Member
|
צטט:
אני מרעיל .. אני אגואיסט ..נו ...ו... ?? למה ניכנסתה בכלל ?? ציינתי בפתיחה שהשרשור הנל הוא לבעלי מטנול בדם ואתה כנראה לא כזה ..אז למה להרוס ?? למה להיכנס למקומות שלא מיועדים לך ?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
הגלגלים שלי: גאלאנט
|
אני מצטער שאני מתערב אבל טורבו למה אתה לוקח קשה כל מה שאומרים לך ? זה דעתו ! אם אתה מתעצבן לך תוציא את זה על הדוושה ותהנה מהפרוייקט הקטן שלך. כל אחד יכול לעשות ברכב שהוא קנה במיטב כספו מה שהוא רוצה, ההשלחות של זה זה בינו לבין המצפון שלו ואם אתה נהנה מזה אז מברוק מכל הלב. אם אתה עושה בדיקת כ"ס תפרסם תוצאות. שבוע טוב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
כרגע אנחנו משאירים את השרשור הזה כמו שהוא.
אם הוא יתדרדר לירידות אישיות (מטומטם, אדיוט, אמא שלך יצאה עם אח שלה, וכו') או יסטה מהנושא שלו - הוא ינעל. ולטורבו - כאשר הממיר סתום זאת באמת בעיה, אבל אני לא בטוח שממיר ספורטיבי יוריד לך הרבה סוסים. אני אשמח למבחן מקצועי ומחכה לתוצאות שלו.
![]() |
#10 |
Senior Member
הגלגלים שלי: bmw
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |