![]() |
|
![]() |
טמפרה - טכני טכני - דגמי טמפרה בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: לנצ'ה דדרה
|
שאלה לבעלי טמפרה/טיפו
שלום לכולם
שאלתי היא : האם הגיעו ארצה דגמים עם חלונות חשמל אחוריים . הבעיה היא שאצלי בדדרה יחידת פיקוד החשמאלית מתה . המקורית עולה ים בכסף ובפירוקים כמעט ולא שמעו ( ובטוח שלא מחזיקו ) לנצ'יה דדרה . לרוב , הטמפרה תורמת לי באדיבות רוב חלקי המכניקה/חשמל ...ואולי גם הפעם ... מה אתם אומרים , יש סיכוי למצוא טמפרות/טיפות עם חלק הזה בפירוק ?
![]() |
![]() |
#2 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
יחידת פיקוד לחנות חשמל אחוריים
מעולם לא נתקלתי בטמפרה/טיפו עם חלונות חשמל אחוריים.
לאיזה יחידת בקרה כוונתך והיכן היא נמצאת במכוניתך (הדדרה)?. אם תוכל להעות תמונה, אז זה יהיה מצוין. בברכה - רפי לין ![]()
![]() |
#3 |
Senior Member
|
הי רפי ,
היא נמצאת מתחת למושב האחורי , בצידו השמאלי . מתחברים אליה חוטים הן של כפתורי הפיקוד ( אלו שנמצאים לידי בלם היד ואלו שנמאים בדלטות האחוריות ) , והן של המנועים עצמם . המנועים עובדים , בדוק . קופסת פיקוד דומה נמצאת מתחת לפנל הקדמי (בצד שמאל של ההגה ) ואחריות על חלונות קדמיים כמובן . כמו כן , יעזור במידה ומישהו מכיר /ראה /שמע על דדרה בפירוק באזור המרכז/ירושלים . תודה רבה
לנצ'יה , כי לחיות צריך עם אופי ![]() נערך לאחרונה על ידי eliko1976 : 05-08-08 ב 16:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
בעל מקצוע
מנהל
|
דדרה בפרוקית רכב
יתכן שאותה תיבת פיקוד לחלונות האחוריים הנה כמו של הקדמיים בטמפרה ובטיפו.
מה צבע התיבה ואם תעלה צילום שלה זה יועיל מאוד. כמדומני שיש לי תיבת פיקוד לחלונות חשמליים קדמיים של טיפו וצבעה הנו שחור. כמו כן בדוק אם יש דדרה ו/או היחידת חלונות בפרוקית הרכב "היפר חלף" שברח' נחשון 17 א.ת סגולה פ"ת, טל' 03-9319707 או 03-9342021 ובקש את רוני או את ניר. בברכה - רפי לין ![]()
![]() |
#5 |
Senior Member
|
רפי , תודה
קופסת פיקוד של חלונות הקדמיים כנראה שלא תתאים , היות ולחלונות האחוריים קיימים 4 כפתורי הרמה + כפתור נעילה ( בפני הילדים ) ולחלונות הקדמיים אין את כול זה . לכן , אני סבור שקיים שוני בין שני החלקים . מצד שני , אני לא פוסל את האופציה שמדובר באותה קופסת פיקוד , ועבור חלונות קדמיים פשוט לא כל הפונקציות מנוצלות /שימושיות . זה גם יכול להיות . בכול זאת דיברתי עם ה"היפר חלף" ונאמר לי שיש להם לנצ'יה דדרה לפירוק , אגש ואבדוק במה מדובר . המון תודה פעם נוספת ![]()
![]() |
#6 |
בעל מקצוע
מנהל
|
דדרה
נעילת הדלתות החשמלית הנה נפרדת ממע' חלונות החשמל.
מתג ביטול הפעלת החלונות האחוריים רק מנתק את הזרם למתגי החלונות האחוריים. האם היחידת פיקודהזאת הנה בצבע שחור?. נא המשך לעדכן. בברכה - רפי לין ![]()
![]() |
#7 |
Senior Member
|
לגבי דלתות זה ברור לי .
זה המתג שאליו התכוונתי ( E בתמונה ) - הרי במידה ופעולת הביטול מתבצעת בתוך קופסת הפיקוד , קופסת פיקוד של חלונות הקדמיים אמורה להיות שונה מזו של חלונות האחוריים , כי אין מתג ביטול לחלונות הקדמיים . מה אתה אומר ? לבי הצבע - שני הקופסאות בצבע אפור ....לדעתי אין זה מצביע על כלום ...לנצ'יה שלי שנת 97 אולי לפני זה יצרו אותם בצבע שחור ...אולי נגמר להם צבע באיטליה ![]() העיקר כמובן התוכן . קופסת פיקוד שלך ( במידה וקיימת ) מועמדת למכירה ? כמו כן יש לך אולי קטלוג של טמפרה ? אז היה אפשר לבדוק לפי מספר קטלוגי ...כי בחו"ל בטוח יש דגמים עם חלונות חשמל אחוריים. תודה
לנצ'יה , כי לחיות צריך עם אופי ![]() נערך לאחרונה על ידי eliko1976 : 06-08-08 ב 14:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
נוזל קירור-שאלה לבעלי פונטו ספייס | פורום הגראז' | 3 | 28-04-07 20:47 | |
מנוע מחוזק 1400 טיפו \ טמפרה | פורום הגראז' | 2 | 21-04-07 21:29 | |
שאלה לבעלי פונטו אטומטי | פורום הגראז' | 5 | 20-01-07 18:09 | |
לבעלי X1/9 | פיאט אספנות | 0 | 18-12-06 23:40 | |