![]() |
|
![]() |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
פיאט גרנדה פונטו דיינאמיק
כך קוראים בסמל"ת לדגם המשופר שהם הביאו לאחרונה לארץ
מדובר כמובן בדגם האקטיב שקצת שופר אז החליטו לתת לו את כינוי הדיינאמיק כך לפחות הוא מופיע באולמות התצוגה , כמו שראיתי היום בסוכנות בחיפה. 98980 ש"ח לפני מיסים ואגרות. בפרוספקט להלן הוא ניקרא אקטיב פלוס : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אין שום התיחסות בקטלוג זה לגבי הפונטו גרנדה דינאמיק. כל הפירוט הוא של גרסת האקטיב בלבד.
גם הקטלוג שיש ברשותי משנה שעברה זהה. סמל"ת ייבאה כמות מוגבלת של פונטו דינאמיק כדי לראות אם עכשיו יקנו אותה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
ע"פ מה שאמרה לי סוכנת המכירות במקום
מה שכתוב בקטלוג כאקטיב פלוס , כלומר העמודה השמאלית,זו בעצם הדיינאמיק |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
כתבנו בצפון
|
כנראה סוכנת המכירות לא יודעת מה היא מוכרת.
כל הפירוט שמופיע בקטלוג הוא על דגם ה"אקטיב". ה"דינאמיק" וה"אקטיב" חולקות אותו פירוט מכאני, שים לב שלא מצויין שם שהרכב מגיע עם ר"ד מקורי, ESP ושאר תוספות. אגב, ה"אקטיב פלוס" זה המצאה של סמל"ת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
זו אכן נשמעת המצאה , חוץ מהגיר האוטמט אין הבדל כלל מהאקטיב 1.4 הידני
כמו שכבר אמרו לפני בדיון אחר חסרים בעיקר עוד 4 צילינדרים במפרט חסר לי חלונות חשמל גם מאחור לא מבין מה הרעיון מאחורי חלונות חשמל קידמיים בלבד.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
כתבנו בצפון
|
זאת אכן המצאה עבור השוק הישראלי. חסר בעיקר מנוע נורמלי 16 שס' ותיבה אוטומטית נורמלית במקום הגיר הרובוטי שמותקן כעת.
הרכב שאתה מחזיק כעת עדיף משמעותית מהגרנדה פונטו, בזכות התיבה הרציפה ומנוע 16 שס'. אגב, איפה נמצאת הסוכנות בכלל? שהייתי שם במוסך לא ראיתי שום סוכנות. האם ישבת ברכב התצוגה? האם הרכב התצוגה יש ר"ד מקורי עם שליטה מההגה והאם הידיות בצבע הרכב? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
צטט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
הסוכנות נמצאת בכניסה לרחבת החנייה למוסך
יש שלט פיאט ענק כחול מעליה יש לי פגישה רצינית מאוד עם מנכ"ל חברת המוסכים שמה לגבי כל מה שקרה לי כתבתי לו מכתב חריף ונענתי כשעתיים לאחר שליחת המכתב יום ראשון הקרוב הפגישה אני יודע שהרכב שלי עדיף , אבל עדיין לא לבקש טרייד אין על חשבונם לגנדה דיינאמיק ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
כתבנו בצפון
|
סטודנט- אני אמרתי שיש באירופה מנוע 1.6 ותיבה אוטומטית? אמרתי שחסר. אגב יש באירופה את מנוע ה- 16 שס' 1.4 שחזק משמעותית ממה שמוכרים לנו כעת.
שחר- עדיף,רק אם זה בהנחה משמעותית ושים לב שזה הדינאמיק. בצע נסיעת מבחן לפני קבלת ההחלטה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
שום הנחה , אין לי גרוש על התחת להחליף רכב עכשיו , התכוונתי בחינם חינם אין כַּסֶף
כמובן שצחקתי לגבי ההחלפה, זה לא יקרה הוא לא יציע דבר שכזה ואני לא אעיז לבקש נו טוב, אולי רק בצחוק שיהפוך לדיון רציני.. המקסימום שהוא יתן לי זה עוד טיפול חינם או משהו כזה אגב,היתה במוסך היום פונטו HGT כחולה. כמה חבל לראות רכב כזה שהבעלים שלו לא שומר עליו כל הצבע בגג ובדלתות מקולף ![]() וגם ראיתי את ההוא עם הבראבו יוצא מהחנייה של ה"ממבו" ביוקנעם ![]() נערך לאחרונה על ידי shachar : 14-07-08 ב 21:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
בעלי פיאט גרנדה פונטו למוסך | Tzvika 16V | פיאט כללי | 1 | 15-12-07 11:56 |
מבחן השוואתי: פיאט גרנדה פונטו מול טויוטה יאריס | פיאט כללי | 0 | 14-06-07 23:29 | |
פיאט גרנדה פונטו טורבו | פיאט כללי | 6 | 05-06-07 21:20 | |
טיפולים שיגרתיים לניו פונטו דיינאמיק עזרה! | פורום הגראז' | 11 | 17-04-07 01:01 | |
השקת פיאט גרנדה פונטו - 15.9.06, ת"א. | מועדון פיאט ישראל | 89 | 24-09-06 23:04 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד