![]() |
|
![]() |
רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
![]()
שרי ישראל הנפלאים הגישו הצעת חוק שתאסור על אחזקת אלכוהול ברכב שלא במיכל סגור ע"י היצרן.
הנה לינק אני מעלה את זה, כי זה מזכיר לי שיש חוק דומה בקנדה (שם גם אסור להחזיק משקה אלכוהולי ביד ברחוב באופן גלוי - אז כשקונים אלכוהול מקבלים איתו שקית נייר חומה. גם אין שם אלכוהול בסופרים, אלא רק בחנויות מיוחדות), ונעצרתי בגללו. חזרתי ממסיבה בבית של מישהו, והתנדבתי להקפיץ את החבית (ואת המשאבה שלה) בירה כדי לקבל את הפקדון בחזרה. כמובן שבהיותי תייר לא ידעתי שקיים איסור כזה. בדרך עצרה אותי משטרה, ובגלל שהייתה לי חבית בירה (כמעט ריקה) וכל המנגנון מחובר אליה אז היה לי גם ריח של בירה באוטו. השוטר כמובן עצר אותי והתחיל לתשאל אותי. הסברתי לו שאני לא שיכור, ובסופו של דבר בגלל שאני תייר אז הוא ויתר לי (לא לפני שהעברתי את כל העסק לבגאז'). אבל בהחלט חוויה לא נעימה - וכנראה שבקרוב בארץ הקודש.
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderator
מנהל
|
יש לי רק מילה אחת לומר על זה - 1984. התייחסתי לדברים דומים בעבר, אבל בלי שנשים לב, לשם פנינו מועדות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
הורידו לי מהאוטו חלק מהכיתוב פלסטיק של הפונטו | פורום הגראז' | 3 | 08-09-07 04:46 | |
הייתה לי תאונה,אין נפגעים חוץ מהאוטו והגאווה שלי. | פורום הגראז' | 6 | 28-08-05 07:49 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד