![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום המועדון כל מה שקשור במועדון ובחבריו. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: אלפא 75
|
corsa italiana בישראל !
בעקבות שיחה שהיתה לי עם פליקס במוסך, בזמן שה-75 שלי זכתה לטיפול מסור שם עלה במוחי רעיון.
זה שאני חובב ספורט מוטורי כבר הרבה יודעים וזה שאני מנסה, לא תמיד בהצלחה, לעשות את זה עם אלפא זה גם כבר ברור . אז הרעיון הוא כזה . בנורבגיה הוקמה סדרת מרוצים - Corsa Italiana שתכליתה מאד פשוטה. מכוניות איטלקיות "קשישות" מתחרות בסדרת מרוצים. מכיוון שחוק הספורט המוטורי עבר וניתן להתחיל לעשות תוכניות אני מקווה להרים פרוייקט דומה ומחפש שותפים לעניין. סדרת ארועי ספורט מוטורי , לא מרוצים של "פח בפח" , ספרינט וארועים דומי-mdc מהירים שיוכלו להשתתף בהם רק מכוניות איטלקיות . המכונית ה"צעירה" ביותר יכולה להיות בת- 15 שנים , כלומר כרגע עד מודל 1993 החל מינואר הקרוב. הסדרה תחל בסביבות מרץ-אפריל 2008 ותכלול 4-6 ארועים . הרעיון הוא שיהיה בסיס של 5-6 משתתפים בתחילה ועד 10-15 ולא יותר. העלות תהיה מינימלית - כלומר רק מה שיעלה בכדי להריץ את הארוע. אני יודע שיש פה מספר חברים שאוהבים ספורט מוטורי כמוני - ראובן ואייל למשל . אז קדימה , היוזמה על השולחן , אשמח לתגובות - כל הארגון עליי במידה ותהיה הענות. דובי |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| תרבות הנהיגה בישראל. | simon377 | רכב כללי | 7 | 19-10-07 16:04 |
| צמיחה אדירה במכירות פיאט בישראל; עלייה של 92% | stio | פיאט כללי | 0 | 12-10-07 08:28 |
| אירוע III-לקידום הספורט המוטורי ותרבות הנהיגה בישראל 7.4.06 | מועדון פיאט ישראל | 54 | 08-04-06 20:44 | |
| אושר סופי חוק הספורט המוטורי בישראל!! | פיאט כללי | 3 | 26-12-05 18:40 | |
| אתר בעלי פיאט מולטיפלה בישראל | פורום הגראז' | 0 | 27-06-05 22:55 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד