![]() |
|
![]() |
אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: אונו 45
|
נזילת דלק כאשר ממלאים טנק מלא
שלום,
באונו 45 שלי שנת 93' יש כבר כמה חודשים נזילת דלק כאשר ממלאים טנק מלא.. הפתרון הזמני היה שלא מלאתי טנק מלא, אבל אני רוצה לפתור את זה. הנזילה היה כנראה מתחת למושב האחורי איפה שמשאבת הדלק, או המצוף סליחה על הבורות... למישהו יש רעיון? או המלצה למקום שיסדרו לי את זה (המוסך הקודם שעשיתי אצלו 15k פשוט אמר לי אל תמלא מלא... חבל להתעסק בזה) תודה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
בעל מקצוע
הגלגלים שלי: מיציבושי לנסר
|
![]()
מלבין שלום רב!
משאבת הדלק אצלך נמצאת בתא המנוע, ומורכבת על המנוע, המצוף נמצא אכן בטנק הדלק, אך אני בספק, אם הנזילה הים שם או בצנרת הדלק המובילה דלק למשאבת הדלק. אני חושד בצינור המוליך דלק לטנק הדלק בעת המלוי, החשוד כקרוע, או בצינור העודפים המחזיר דלק לטנק בעת מלוי טנק מלא, והמשמש גם כצינור אורור, צור קשר עם מוסך שמשון ביהוד, או נתי ממוסך קובלנץ במגרשי התערוכה, שניהם חברי הפורום, בעלי המלצות רבות. בברכה צביקה
![]() |
#3 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
נזילת דלק
וכדי שתמצאם בקלות:
1. "מוסך שמשון" מורשה יבואן פיאט, רח' העצמאות 24 א.ת יהוד, טל' 03-5360748 ובקש את שמשון או את בנו חיים. 2. "מוסך ש. קובלנץ ובניו", מוסך פרטי (לא מורשה היבואן) המתמחה בפיאט שבמגרשי התערוכה הישנים בסוף רח' דיזנגוף ת"א, טל' 03-5468898 ובקש את נתי או את דני. בהצלחה ובברכה - רפי לין ![]()
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד