![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: ספייס 03 ELX
|
תקלה במערכת הזרקה פונטו ספייס 03elx +פתרון
היי. שבת שלום-עדכונכם.
ביום רביעי נדלקה לי מנורת הזרקת דלק ברכב שהבהבה לסרוגין. הרכב רעד בטרוף בסלד נמוך ובעצירות,צריכת הדלק עלתה והרכב נכבה מפעם לפעם. במספר מוסכים שהייתי בהם-מחשש להגיע לסכום מטורף על התיקון בהילוך שישי אמרו לי שהבעייה היא במחשב או בכוהל הרכב כי לאחר ניסיון לאיפוס התקלה הנורה כבתה אך הרעידות נשארו.הלכתי היום להילוך שישי באזור בפעם הראשונה בחיי ומתוך כוונה להוציא כמה אלפים טובים על מחשב רכב חדש ונדהמתי.לאחר 5 דקות איבחון במחשב, אמר לי המכונאי כי כל הסיפור זה תקלה בכבלי הפלאגים סיפור של 400 שקל +150 שקל עבודה. -אחרי חצי שעה יצאתי מהמוסך עם רכב במצב חדש!!!! לא הולך לשום מוסך אחר מהיום-רק להילוך שישי.יחס מעולה! שרות מקצועי לחלוטין. המלצתי החמה. יריב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
אבחון ותיקון מדויקים
טוב לקרוא שיש מוסכים מקצועיים שגם מאבחנים נכון וגם אמינים והוגנים ובעלי כבוד מקצועי ולא מנסים להגדיל הכנסות ע"י החלפת חלקים סתמית וביצוע עבודות מיותרות.
טוב מאוד שעדכנת לגביהם כי זה לטובת עוד אנשים. בברכה - רפי לין ![]() האתר לחיפוש מוסכים ושרותי רכב www.musach.co.il |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
בסך הכל מדובר בבעיה מאוד מוכרת בפונטו ספייס. כנראה הבעיה/המחלה! הכי נפוצה בספייס.
מניסיון אישי רב ומקריאה - בעיית סל"ד סרק לא יציב בספייס בדרך כלל נפתרת על ידי אחד או יותר מאלה: החלפת חוטי-הצתה ו/או מצתים (זה במקרה שבדיקת מחשב מראה על בריחת ניצוץ). מומלץ מאוד אך ורק מקוריים או תואמים לחלוטין למקוריים. שנית (או שלישית) ניקוי בית-מצערת. ושוב מניסיון - בספייס החל מאמצע 2002 (דגם) שנורת "תקלת הזרקה" היא בצבע כתום, אז בד"כ נורה זו נדלקת שיש את התקלה המתוארת. בשלב הזה שעושים בדיקת מחשב תיראה לרוב תקלה באחד מחיישני למבדה ו/או בחיישן MAP ובמוסך יתכן יגידו שצריך להחליף חיישן/נים. זה לא נכון!. גם מחיקת התקלה לא תעזור והיא תחזור שוב אחרי זמן קצר. קודם צריך לבדוק חוטי הצתה, מצתים, לנקות בית-מצערת ובד"כ זה מספיק כדי לפתור את הבעיה. ביותר מדי מוסכי פיאט ויותר מדי פעמים ניתקלתי שהדבר היחיד שהם יודעים לעשות עם מחשב הרכב זה לקרוא קודי תקלה ולהחליף חלקים על עיוור. או שהם לא יודעים או שהם לא רוצים לעשות בדיקות מתקדמות יותר של החיישנים. |
![]() |
![]() |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד