![]() |
|
![]() |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Guest
|
עצה בקניית רכב חדש
אני עוד להזמין פונטו גרנדה חדשה .
יש לי אפשרות לקנות דגם 2008 אוט' ב101,400 פחות או יותר +תוספת על צבע מטלי 1500. לאומת זאת יש להם רכב 2007 ועליו הם מורידים 7000 של השנתון וצבע מטלי מתנה . כלומר אני מקבל פונטו גרנה אוט' חדשה דגם 2007 ב 94,500 בערך . מה עדיף לקנות ? נ.ב. אני רוצה צבע שלא מביאים לארץ באופן סדיר כל שצריך הזמנה מיוחדת שהמסירה יכולה להיות יותר מ 3 חודשים והם לא מתחייבים למחיר . לאומת זאת יש רכב בצבע הזה והוא משנת 2007. |
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
אני כעקרון נגד רכישת רכבים שעמדו כאן בארץ זמן מה.
תחשוב שהרכב עמד בשמש ללא כל טיפול והשגחה, וכנראה שגם ללא ניקוי ושאר הירקות. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
מומלץ לרכוש את דגם 2008, זה מה שאני הייתי עושה במקומך.
קח בחשבון שהפונטו לא מאובזרת, כלומר ידיות בצבע שחור, אין רדיו דיסק מקורי, אין בקרת אקלים, אין גלגל רזרבי, המנוע הוא 8 שס' במקום 16, יש רק 2 חלונות חשמל קדמיים, אין פנסי ערפל ועוד. הפונטו נמכרת באירופה ברמת אבזור הרבה יותר גבוהה. שאל את נציג המכירות האם יש כוונה לייבא את הרכב ברמת האבזור המקובלת (שיעשו הזמנה מיוחדת כמו בעניין הצבע) אם כן שווה לחכות. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
אני די מכיר את הרכב - נסעתי שבועיים על כזה באיטליה (רק ידני) ומבחינת העבזור הוא דומה למה שנהגתי עליו .
חוץ מזה כל הזמן בוכים שלא רואים פונטו גרנדה על הכבישים בארץ וכשמישהו בא לקנות אתם ממליצים להמתין שהיבואן וביא דגמים מאובזרים יותר ?! |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
אם אתה מכיר את הרכב ומשלים עם רמת האבזור- קנה אותו.
מודל 2008 נכנס עוד במאי, לכן אם תקנה את דגם 2007 קח בחשבון שהוא עמד במגרש בשמש כל הקיץ כמו שרשם גדעון. |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
קודם כל בהצלחה !
זה נשמע כמו שאתה שלם עים החלטת הרכישה. שאלת לגבי כדאיות וקיבלת תשובות בתכלס בקניית מכונית חדשה יש גם עניין של קצת מזל בנתיים לא שמעתי על חוסר שביעות רצון מהמכוניות ומנסיון שלי ( יומיים כרכב חלופי במסגרת מבצע ) יקח לך זמן להתרגל לגודל שלה היא מאוד נוחה ויפפיה זה מיותר לציין ![]() בהצלחה ותתחדש ! יוסי ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
אני חושב שכדאי לרכוש את הרכב מהמלאי , מהסיבות הבאות :
1. מחיר 2. זמינות ומסירה מידית (לפעמים שווה אלפי שקלים) 3. אין הפתעות במחיר, אם תחכה יתכן שבעוד כמה חודשים המחיר גם יעלה . 4. מה זה משנה אם הרכב עמד ליד המפעל באיטליה , או עמד אצל היבואן בארץ , זה שולי בהחלט אתה משלם מחיר של שנתון2007 משומש ומקבל רכב חדש לגמרי , אני הייתי הולך על זה. העיקר שתיתחדש ותהנה , אני נהנה לראות יותר יותר פיאטים על הכביש , אני חושב שזו בחירה נכונה. |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
מפני שאצל היצרן באיטליה (ואני יודע כי ראיתי במו עיניי את אחד ממגרשי המסירה), הרכבים עומדים או תחת איזור מקורה, או עם כיסוי. בעוד שכאן בארץ הם עומדים בשמש המאוד לא סלחנית של ישראל, בטמפ' גבוהות ללא כל השגחה וניקוי.
לגבי עניין המחיר, המחיר קבוע מהרגע שבו אתה מבצע את ההזמנה. כך זה היה עם הרכב של אימי ושל אבי. בשני המקרים ביקשנו רכב ממשלוח ולא רכב מהמלאי כאן בארץ. |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
צטט:
הם בפרוש אמרו שהמחיר יהיה לפי המחיר כשהרכב יגיע לארץ ולא לפי המחיר כעט. |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
רכישת רכב 2007 או 2008
הסתכל במחירון יצחק לוי וראה את הפרש המחירים בין פונטו (ספייס) 2007 ל2006
וכך תדע, בערך, את ההפרש עבור שנה אחת ואם הוא עד כ 5000 ש"ח אז ברור שכדאי לך לקנות דגם 2007 שהוא זול בכ 7000 ש"ח מ 2008. היכן הציעו לך זאת?. בברכת שנה טובה - רפי לין ![]() |
![]() |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד