![]() |
|
![]() |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Guest
|
בעית התנעה בפונטו ספייס
יש לי פונטו young 2003 מהשכרה כבר שנתיים ,במצב טוב . יש בעיה שחוזרת כל כמה זמן שהאוטו לא מתניע (יש חשמל) ורק אחרי כמה שעות (לפעמים יום שלם) הוא פתאום מתניע והכל בסדר. בבדיקות במוסך מורשה, לא מגלים אף בעיה כאשר מחברים את האוטו למחשב. יתכן שזה המפתח/אימבלייזר שצריך להחליף או חיישן בעייתי במערכת התנעה.
מחפש עיצות משום שאני מיואש מהמצב. תודה |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
האם יש קודן / אזעקה עם ניתוק הצתה או משאבת דלק ?. כי אם כן הצעד הראשון לבדיקת התעלומה הוא לנתק אותם - אבל רק באישור ובידיעת חברת הביטוח !!!!!
|
![]() |
#3 |
Guest
|
עלו על זה לפני שנה וכרגע אין לי (נתקו לי את הקודן במוסך). יש לי רק את האימובילייזר המקורי.
|
![]() |
#4 |
Guest
|
כשלא מניע מנורת המנוע דולקת?
|
![]() |
#5 |
Guest
|
תגובה
כל המנורות דולקות, הכל בסדר בתצוגה, יש חשמל (חלונות, רדיו, אורות) אבל האוטו רק מנסה להתניע. כאשר האוטו סוף סוף מתניע ( אחרי כמה שעות של "מנוחה") הכל יכול להיות בסדר לכמה שבועות או חודשים אבל אחר כך הסיפור הזה חוזר על עצמו.
|
![]() |
#6 | |
Guest
|
Re: תגובה
צטט:
|
|
![]() |
#7 |
Guest
|
יש לי לפעמים בעיה דומה,
כאשר אני "שואב" המון חשמל מהרכב גם באמצע נסיעה (רדיו מזגן בפול, אורות) כנראה והרכב לא מצליח לטעון גם באמצע נסיעה, לפני שבוע כיתבי את הרכב, ולאחר דקה בדיוק ניסיתי להתניע כאשר המזגן דולק הרכב ניסה להתניע ולא הצליח, כיביתי את המזגן וניסיתי ולא הצליח, רק עשה קול של ניסיון להתניע, הזזתי את הרכב (אוטומט) ידנית כדי לא לפגוע בתנועה, חיכיתי איזה 5 דקות וזהו התניע. אמרו לי שזה או בגלל מצבר חלש או בגלל שנכנס המון דלק למנוע שלא יכול להדלק, ולכן יש להמתין עד שהדלק העודף יתנדף. |
![]() |
#8 |
Guest
|
איתי, כשאתה מנסה להניע, יש רעש של סטרטר? יש קליק? האם החשמל באוטו מתעמעם לרגע?
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד