![]() |
|
![]() |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Guest
|
פתרתי את כל התקלות ברכב שלי בשנייה
אם אתם זוכרים רשמתי שיש לי בעיה בתאוצה לא אחידה כאילו שעד 4 אלף הרכב לא מאיץ ואז הוא מקבל קיק ופתאום יש קצת כוח ומעבר לזה גם הצריכת דלק שלו בשמיים?
שמתי את הרכב במרכזי עשו לי בדיקת 4 מזהמים שיצאה תקינה שזה לא מעיד על צריכת דלק גבוהה הם ממש מפגרים שם זאת פשוט בדיקת כיסוי תחת ואני רב איתם שהרכב אוכל דלק והאידיוט שם אומר לי זה בגלל העלייה במחירי הדלק נדמה לי. אתמול הלכתי לרכב ניתקתי את הכבל מינוס למשך של שעתיים כדי לרוקן את הרכב מחשמל הדבר הביא בעצם לאיפוס המחשב ואחרי שהנעתי הרכב היה כמו חדש! התאוצה טובה המחשב דרך חזק לעבוד בדיוק והרכב לא טוחן דלק כמו קודם. כנראה הייתה בעיה במחשב וניתוק המינוס של המצבר ואיפוס המחשב פתר את הבעיה. מה שלמדנו מהסיפור הזה זה שאסור ללכת למוסך מרכזי שהנבים לקחו 150 שקל על זה שהרכב היה שעה במוסך ואמרו לי שהכל בסדר ואני סתם מדמיין כשאפשר לתקן הכל בכזאת קלות. אני למרכזי לא הולך יותר. בהמלצת חבר אני הולך למוסך איטליאנו מורשה פיאט בבני ברק מעכשיו. ![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
אם יש לי פונטו MK1 ואני מרוקן את הרכב מחשמל (שיהיה חודש לא מחובר למצבר) והמחשב מתאפס
אני צריך את המפתח החום ? או שאין בכלל בעיה? |
![]() |
#3 |
Guest
|
איטליאנו בבני ברק כבר לא מורשה פיאט.
|
![]() |
#4 |
Guest
|
אתה רציני? ממתי?
תמליצו לי על מורשה טוב אמין מקצועי וזול באזור בני ברק או פתח תקווה |
![]() |
#5 |
Guest
|
מוסך לפיאט
אכן, "מוסך איטלינו" כבר לא מורשה פיאט בגלל שהוא לא משקיע הון עתק בשיפור חזות המוסך (הנכס בכלל לא שלו אלא בשכירות).
ניתן לתקן ולטפל אצלו ברכב כי יש לו את הידע, הספרות הטכנית, אספקת חלפים וגם מקוריים, ציוד הבדיקה ואבחון וכו'. אם אתה מתעקש רק על מוסך מורשה היבואן אז מוסך מומלץ הנו "מוסך שמשון יהוד" שברח' העצמאות 24 א.ת יהוד, טל' 03-5360748 ובקש את שמשון או את בנו חיים. בברכה - רפי לין ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
רפי התוכל לענות לשאלתי.. ?
אם יש לי פונטו MK1 ואני מרוקן את הרכב מחשמל (שיהיה חודש לא מחובר למצבר) והמחשב מתאפס אני צריך את המפתח החום ? או שאין בכלל בעיה? |
![]() |
#7 |
Guest
|
הנעת הרכב לאחר חודש
אין בעיה ואתה יכול להניע המכונית עם המפתח הכחול, והיו כבר הרבה מקרים של רכב שעמד במוסך בתיקון תאונה גם מעל חודש כשהמצבר מנותק ואח"כ הנעת הרכב מתבצעת כרגיל.
בברכה - רפי לין ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
תודה רבה רפי...
ד"א מאיפה אני יכול להשיג מפתח חום ? |
![]() |
#9 |
Guest
|
אתה יכול לשכפל במוסך מורשה של פיאט.
הם מבצעים הזמנה מאיטליה. ככה זה בנוגע למפתחות של הספייס, לא בטוח לגבי פונטו דור ראשון. |
![]() |
#10 |
Guest
|
מפתח חום
אולי דרך מוסך מורשה פיאט ומחסן החלפים הראשי.
אם יש לך רק מפתח כחול אחד אז דאג מהר לשכפל עוד אחד אצל מנעולן רכב וזאת כדי לא להשאר ללא מפתחות כלל אם המפתח הבודד יאבד או יתקלקל. אצל מנעולן הוא מעתיק את אות הקוד אימובילייזר הקיים. בשימוש מקורי של מפתח חדש כחול עם המסטר החום אז מפתחות הכחולים משתתפים בחגיגת צריבת קוד אימובילייזר חדש (גם חדשים וגם ישנים עד 8 בסה"כ) ואם מפתח אחד כחול לא צורף לצריבה החדשה אז בו נותר קוד קודם והוא אינו יכול להניע הרכב. בברכה - רפי לין ![]() |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד