![]() |
|
![]() |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Guest
|
חשיפה! פיאט בראבו החדשה כבר בארץ+ תמונות
גרסת טורבו דיזל, 6 הילוכים, נצפתה במוסך המרכזי.
הרכב של הבן של בעל הבית... ![]() ![]() ![]() __________________________________________________ ________ צילום: אורי, מועדון אלפא רומיאו http://www.iaroc.org.il/modules.php?...ewtopic&t=2913 |
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
יפה יפה.
כבר היא על הליפט לתיקון? ![]() שחרון |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
ממש יפייפיה!!! אני הייתי רוצה אחת כזו.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
מפחידה !
יש דימיון בין הישנה לחדשה.. |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
הפיאט בראבו הזאת יפיהפייה- אין ספק, אבל היא תיכשל בישראל.
מכירות הפיאט פנדה נכשלו בישראל בגלל חוסר בפרסום, מחיר גבוה יחסית, וחוסר כניסה לציי הרכב. מכירות הגרנדה פונטו גם כן נכשלו בישראל בגלל חוסר באבזור, חוסר כניסה לציי הרכב, מחיר גבוה מידי, ומתחרה שאומנם פחות יפה מהגרנדה, אך טובה יותר, היונדאי גטס 2008. מנוע 1400 סמ"ק עם 97 כ"ס, ידיות ומראות צבועות בצבע הרכב אפילו ב- GLF ותיבה אוטומטית רגילה, לעומת הגרנדה פונטו 1400 סמ"ק, 77 כ"ס, ידיות ומראות בצבע שחור ותיבה רובוטית. אם הגטס לא מספיקה, נכנסת לתמונה מתחרה חדש של יונדאי נגד הבראבו, יונדאי i30, שתגיע עם 1600 סמ"ק ועם 122 כ"ס. אם זה לא מספיק, תהיה מותקנת בה גם מערכת ESP. קבלו קצת תמונות על היונדאי מאתר מגזין "אוטו" ותשפטו. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() כולי תקווה שסמל"ת תפקח עיניים, תוריד מחירים, תיכנס לשוק ציי הרכב ותעלה את כמות האבזור שמגיע עם הרכבים שלה, כי אם לא- נראה פחות ופחות מכוניות איטלקיות על הכביש, וחבל. |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
היא מזכירה מאחורה את הסדרה 1 של בימר, פנסים קדמיים דומים לשל מרצדס, וחזית של קורולה.
יונדאי האלה, מושא לצחוק. הבראבו בהחלט נראית טוב. חבל רק שמה שמפורסם כאן כנראה יהיה הרכב היחידי מסוגו בארץ. כל השאר יצטרכו להסתפק בגרסאות דלות איבזור ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
גם אני חשבתי על זה.
זה כמו שבהשקה של הגרנדה פונטו שלצערי לא הייתי בה, עמדה לה בחנייה בחוץ גרסת המולטיג'ט עם מנוע דיזל, חישוקי מגנזיום ומערכת מקורית- יחידה בארץ. כל שאר המכוניות שווקו רק בגרסת האקטיב עם תת אבזור וגרנדה מחיר.. ככה זה גם עכשיו, כל הגרסאות של הבראבו ישווקו בישראל (על סמך ניסיון העבר) עם 2 חלונות חשמל קדמיים בלבד, ידיות ומראות שחורות, טאסות לגלגלים במקום מגנזיום, מערכת לא מקורית (במקום מערכת מקורית יהיה פתח להכנסת רדיו רגיל), במקום גלגל רזרבי תהיה ערכה לתיקון תקרים, במקום בקרת אקלים יהיו 3 כפתורים מסכנים ועם תג מחיר של 160,000 ש"ח. חבל. ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
צחוק צחוק יונדאי חברה מעולה
וחבל שהקולקציה החדשה של פיאט לא תכנס חזק השנה |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
תוך כדי שאתם מתווכחים תשטפו את העיניים על עוד תמונות של הבראבו +סירטון +סירטון תמונות סטילס +דרושות
![]() http://www.worldcarfans.com/photos.c...r/country/ecf/ |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
סמל''ת בהחלט מאכזבת תקופה ארוכה.
יש לזה קשר לפרארי ? ![]() |
![]() |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב