![]() |
|
![]() |
מועדון פיאט ישראל כל מה שקשור למועדון |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Guest
|
הצעה למיפגש מועדון..אשמח לתגובות
אז כך
יש לי הצעות לממקומות מענינים (אולי לא בעיני כולם אבל רבים בטח יסכימו איתי שזה יכול להיות מעניין) 1: מוזיאון אגד- במקום יש מקום להתכנסות עם סככה וספסלים (ומיותר לציין את האוטובוסים ההסטורים במקום) 2: מוזיאון המכוניות באשדוד - כמובן שבתאום עם בעל המוסך אפשר לארגן מיפגש במקום (כמו כן יש במקום תצוגה נדירה ומיוחדת של רכבים ישנים) 3: מוסך מרכזי של פיאט ברמת החייל אשמח לתגובות ואיך אומרים העיקר הכוונה. שבת שלום. צביקוש |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
4. איקיה
בטוח יגיעו עוד הרבה רכבים..... וחוץ מזה היה ממש טוב |
![]() |
#3 |
Guest
|
כן איקאה היה מאוד מעולה וקל להגיעם
|
![]() |
#4 |
Guest
|
מפגש
אסור להרבות במפגשים צפופים אחד לשני כי אז לא מגיעים הרבה אנשים.
מפגש שיערך בעוד כמה חודשים, עם תכנון טוב ויחסי ציבור יניב תוצאות יפות כמו במפגש האחרון ואולי גם יותר. גיל וצוותו כל הזמן חותרים לכך. בברכה - רפי לין ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
אני חדש פה, אשמח אם תשלחו הודעה כשיש מפגש
|
![]() |
#6 |
Guest
|
הודעות מפגש
כשיהיה מפגש אז יש מודעה גדולה במסך הראשי כאן באתר וגם בפורום הכללי ו/או פורום המועדון.
כמובן שלא נשלחות הודעות פרטיות לכל אחד אבל אם אתה נכנס קבוע לאתר, אז לא תחמיץ זאת. בברכה ולהתראות במפגש הבא. בברכה - רפי לין ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
רפי תן לי לתקן אותך במשהו,
הנייני חלק מצוות היבנוקר ובתור המתכנת וכמו כן יש לו את האפשרות כבר קיימת מזמן בפנאל ניהול פורום באה עם המערכת המקורית שאופציה שנקראת לו "שולח דואר" והוא רק צריך לרשום תוכן ולבחור נמענים לכל מתשמשים ולשלוח וזהו! או שאין לו כוח לרשום את זה אם בכלל! יום טוב |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד