![]() |
|
![]() |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Guest
|
בעיית הקפיצות באוטו ממשיכה, ואף החמירה. בבקשה זקוק לעזרה.
אוקי הבעיהי אצלי עוד לא נפתרה.
ואני מתחיל להאמין שזה לא חשמל אלא דלק. כל פעם שיש לי רבע מייכל האוטו קופץ הרבה יותר (אגב, כל הקפיצות זה במהלך הנסיעה רק שאני בהילוך כלשהו). עכשיו אתמול, נסעתי עם האוטו, נעצרתי ברמזור, ופתאום האוטו התחיל ממש לרעוד, כאילו התושבות דפוקות. אבל אין סיבה שהן יהיו ככה. קיצר, עצרתי, נתתי לאוטו להרגע, התנעתי אחרי חצי שעה, הכל היה בסדר, המשכתי לסוע, אחרי דקה עוד פעם רעידות מטורפות, איך שהאטתי ברמזור, נחנק כזה ונכבה. כאילו הטורים היו נמוכים מידיי, אבל הם לא! בקיצר, התעצבנתי, עצרתי שנייה בצד, הדבקתי את הדוושה במשך 30 שניות.. שהאוטו כאילו ינקה את עצמו, ואז אחרי זה הכל היה בסדר, עדיין היה את הקפיצות אבל הוא הפסיק לרעוד. לאחרונה הקפיצות יותר חזקות ויותר תכופות. נסעתי למוסך היום אמרתי לו שישים לי ספריי קרבורטור, טיפה הקל על המצב. אבל עדיין. ובטיפול האחרון לפני חודשים וחצי שלוש, החליפו לי הכל, פילטר דלק, אויר... שמנים הכל. ושמתי לב היום שהשמן אזל לי גם בנוסף להכל. מה נסגר עם האוטו שלי למה הוא חולה?! שמעו אני כבר באמת לא יודע מה לעשות ואין לי יותר כסף לטיפולים. חייב לדעת מה לעשות בעצמי, קניתי עכשיו שמן 10-40, אני ימלא עוד מעט, ותוספים. לא יודע מה עוד לעשות |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
ניסית תוסף אולי מערכת הדלק בעיתית..... ?
|
![]() |
#3 |
Guest
|
שמתי פעם אחת, עכשיו קניתי שוב, אני צריך לבזבז קצת דלק בשביל להוסיף אותו...
אבל יש משהו בדלק אני בטוח! למרות שבמוסך אומרםי לי שזה חשמל, ולא נראה לי שהם מבינים שם מהחיים שלהם |
![]() |
#4 |
Guest
|
כמה יש לך במיכל כרגע ?
ואיזה תוסף? |
![]() |
#5 |
Guest
|
כרגע? 3/4 מייכל, שמים תוסף ברבע..
וקניתי את הגולד הזה או לא זוכר תשם בקבוק זהב כזה.. |
![]() |
#6 |
Guest
|
לאללאלאלאלאא מה רבע!!!!??!?!?!?
לפחות 150 ש"ח שזה ברכב סטנדרטי 3/4 מיכל !!!!\ היית מנסה את הK44 לדעתי מלא את התוסף עכשיו. |
![]() |
#7 | |
Guest
|
Re: בעיית הקפיצות באוטו ממשיכה, ואף החמירה. בבקשה זקוק לעזרה
צטט:
אתה מודאג ממיכל הדלק ומהקפיצות אבל נשמע שיש לך בעיה רצינית יותר בקטע של השמן. |
|
![]() |
#8 |
Guest
|
הקפיצות האלה לא נגמרות והשמן גיליתי רק היום.
השמן כבר ממש בסוף מסתבר, השמן היה מלא אחרי טיפול. הוא ממש בנקודת מינימום כרגע, ואני מודאג משני הדברים |
![]() |
#9 |
Guest
|
אורי,
כדי למנוע נזק נוסף, כבר עכשיו, אני מצטרף לאחרים שהעירו- תוסף שמים במיכל לפחות חצי מלא. אם לא הוא עלול להזיק. מעבר לזה, לא יודע מה ההסטוריה של הבעיה הזו, אבל יש סיבה לכל דבר, ולרוב היא פשוטה. אתחיל מהזול ליקר. הזול- כל מה שקשור לטיפול 10 - לא צריך להחליף, אבל לבדוק מה בוצע שלא כשורה בטיפול האחרון. לגבי הנזילת שמן- לבדוק מאיפה, ואם אתה לא מזהה נזילה, אז מדוע נשרף דלק..חזרה לעניין הטיפול.. מעבר לזה (ומה שהכי נראה לי, אם כי אין לדעת מבלי לראות את הרכב..) תיתכן בעיה במפלג (או בחוטים או בסליל..) שכן הוא תלוי סל"ד (בין אם ישירות, ובין אם דרך מחשב). מוזר שבמוסך לא יכלו לאפיין את הבעיה, אולי עדיף לך מוסך מורשה פיאט, יותר יקר, אבל לא מבזבזים זמן וכסף בניחושים. מקווה שחידשתי במשהו ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
אורי ידידי !
אתה מבזבז זמן יקר בתיאורים תתחיל לעבוד תפרק פלגים תנקה אותם פרק את משאבת הדלק תנקה אותה .ותתחיל לבדוק מכלול מכלול . אני מניח שיש סתימה קלה במשאבה או אם יש לך כמו אצלי טבולה אז צריך להיות לה רשת קטנה לפני המשאבה שיתכן והיא מלוכלכת . בכל מקרה נשמע לי כמו סתימה איפה שהוא . אז תפרק את המשאבה ותבדוק ... |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד