![]() |
|
![]() |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Guest
|
הבהרות לגבי דוח על תיקון תאונה
שלום לכולם,
היום ראיתי פונטו ספייס SX 60 שנת 2002 יד ראשונה עם קילומטרז' סביר 84 אלף ונראית שמורה חיצונית ומנסיעת מבחן שערכתי (אינני מבין גדול במכונאות) היא נראית בסדר. המוכרת אמרה לי שהרכב עבר תאונה והוחלפה דלת וכנף לאחר מכן היא מצאה בביתה את דוח התאונה ושם כתוב בתמצית: תיקון תאונה בחזית הרכב. הלחמות חיבורים לא מקוריים בשלדה הוחלפה קורת רוחב קדמית והולחמה לשלדות ירידת הערך שנקבעה היתה 3.5% האם כדאי בכלל לאור הנתונים הללו לקחת רכב כזה לבדיקה איני מעוניין לקנות רכב שלאחר מכן לא אוכל למכור? תודה מראש |
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
שלום לך ידידי !
מכיוון שהידע שלי פחות או יותר טוב בפגיעות תאונה וכדו'..... עדיף שלא תקנה את הרכב ! רעידות פתאומיות /נזק של חיישני כריות אוויר בזמן תאונה ועוד הרבה דברים אחרים !!! עדיף לקנות רכב שאינו עבר תאונה רצינית (לא כולל מכות פח פגושים וכדו' ) |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
תודה רבה על העזרה, לשם השכלה כללית האם קורה קדמית מהווה חלק משלדה או בשפת העם "שסי" ?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
אמת !
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
אני לא יודע מה איכות התיקון שבוצעה, אבל בהחלט מדובר בפגיעת שלדה.
מצד שני, זאת עילה לרכוש את הרכב ב-50% פחות ממחירו, ואם התיקון שבוצע איכותי, מבחינה בטיחותית לא אמור להיות שום הבדל. |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
האם במכון בדיקה יכולים לעמוד על טיב התיקון מבחינה בטיחותית?
ובהנחה ותוקן כהלכה האם שיעור ההורדה צריך להיות 50% |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
לגבי השאלה הראשונה - אני לא יודע לענות לך.
לגבי השאלה השניה - רכבים שהוחלף בהם רכיב שקשור לשלדה קשה יותר למכור, בגלל זה הם נמכרים במחיר נמוך יותר. כמה נמוך? תלוי במצב השוק ועד כמה המוכר מוכן להתפשר. |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
ד"א לפני שנה הייתי צריך לקנות ספייס 202 ELX ידנית ב21 אלף !!
הגם עברה תאונה (מחברים של אבא (סוחרי מכוניות)) |
![]() |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד