![]() |
|
![]() |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Guest
|
עלויות החלפה של מנוע לאונו 93 (ערוך)
אהלן אני חדש פה ויש לי פיאט אונו שנת 93 עם מנוע קרבורטור עכשיו השאלה שלי אני מחפש מנוע של פיאט שנת 95 מנוע הזרקה האם זה כדי לי ומאיפה אני מסיג אחד כזה וכמה כול הבלגן הזה יכול לעלות לי (כולל צמה ומחשב וכו' ) אני מאזור הדרום.
תודה לעוזרים 0544340259[/size] |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
מנוע
לא כדאי בכלל לבצע השתלה כזאת כי עליך להתקין גם מחשב הזרקה, משאבת דלק חשמלית, קניסטר פחם, צמות חוטי חשמל למע'.
יותר כדאי למכור מכוניתך ולקנות אחרת. יש יתרונות במע' קרבורטור והן תחזוקה זולה ומיעוט תקלות לעומת מע' הזרקת דלק. בברכה - רפי לין ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
שלום !
בכדי לעשות החלפה תצטרך את כל המכלולים עדיף לך לחפש אונו הזרקה מתאונה אחורית ולקנות אותה לחלקים ואז להצליב את המנועים + צמות חשמל + משאבה +מחשב ..... אני כבר אומר לך זה לא יהיה קל ... אפרופו איזה מנוע בדיוק יש לך ? 1300 ?? עמית |
![]() |
#4 |
Guest
|
תודה רבה לכם ודרך אגב המנוע הוא 1400 סמ"ק
ויש לי עוד שאלה אני רוצה לשפר "קצת" את הפיאט במה אני יכול להתחיל בתודה שחר כחלון |
![]() |
#5 |
Guest
|
בולמי זעזועים טובים יותר, צמיגים איכותיים, סטראט עליון קדמי ואחורי - והכי חשוב, קורס נהיגה מתקדמת. זה השיפור היחידי שתמיד יישאר איתך
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
מה זה המשהו הזה שרשמרת (קידמי עליון)????????
|
![]() |
#7 |
Guest
|
תגובה
מוט מייצב !!
מונע את עיקום השילדה הלא רצוי ותורם לנוחות נסיעה ! מעולה בסיבובים |
![]() |
#8 | |
Guest
|
Re: תגובה
צטט:
|
|
![]() |
#9 | |
Guest
|
צטט:
אדם דגול שאני מאוד מעריך אמר פעם שהשיפור הטוב ביותר לרכב, הוא הנהג. אחרי שהגעת למצב שאתה מבין נהיגה ספורטיבית מהי, שזה יכול להיות מושג ע"י קורסים לדוגמא, אתה יכול להמשיך בזה שתוודא שמרכיבי הבטיחות ברכב שלך תקינים. בלמים, בולמים וצמיגים. רק אחרי זה, שתרגיש שאתה ממצה את עצמך עם הרכב, תגבש החלטה לגבי האם לשפר אותו או לא. |
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד