![]() |
|
![]() |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Guest
|
פונטו ספייס - תאונה
שלום חברים,
לדאבוני אתמול בלילה נפגשתי ברכב מלפניי לפני (מזדה 626) לפני כיכר. הנזק : מכסה מנוע מקופל פנימה עד איזור הסמל, רדיטור כנראה התפוצץ נשפכו מים הבנתי שזה עובד לפי חברת הביטוח ומוסכי ההסדר, איך אני יכול לדאוג לתיקון כראוי יש מוסך מומלץ? נ.ב. לכל הדואגים אני בסדר, ההתנגשות אירעה במהירות של 20 קמ"ש. הפונטו הזו עדינה, אני מקווה שזה חמור.. עוד היום בבוקר אני גורר אותה... |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
בטח שאתה בסדר וטוב שכך! השאלה מה קרה לאומללים שפגעת בהם.
ההמלצה שלי, אם אין הבדל משמעותי בהשתתפות העצמית אז תכניס את האוטו למוסך מורשה פיאט. לפונטו יש בלמים מעולים האם לא הגבת בזמן? לא שמרת מרחק? הפעם יצאתה בזול אז תהיה עירני יותר להבא. הפונטו עדינה, כן!!! וכך גם כמו רוב הרכבים המודרניים - האוטו אמור להתקפל ולההרס בצורה מבוקרת אבל כך אתה יוצא בחיים או בפציעה קלה יותר. במהירות כזו קרוב לוודאי כל אוטו היה מוציא אותך בלי פציעה מה שאי אפשר לומר על אלה שפגעת בהם. אם יש לך כאבים אל תהסס ולך למיון. |
![]() |
#3 |
Guest
|
שלום לכולם,
סידרתי את הרכב, הוחלף רדיאטור, מעבה, מכסה מנוע ושתי פנסים חדשים ופגוש. וישרו שם איזו מתכת שעליה יושב מכסה המנוע, האם נראה שירד ערך לרכב? אמרו לי מחברת הביטוח שלא, שילמתי גם 100 שקל נוספים על שביצו קיוון למניעת ירידת ערך... אפשרי? הרכב נוסע פיקס... |
![]() |
#4 |
Guest
|
תגובה
כל עוד לא מפגע השילדה לא תיהיה הורדת ערך משמעותית !
אולי 5 אחוז משובי הרכב ! |
![]() |
#5 |
Guest
|
מה זה כיוון למניעת ירידת ערך...?
|
![]() |
#6 |
Guest
|
לא יודע.. החליפו לי גם מתכת שעליה יושב קצה מכסה המנוע.. מוזר איך לא יורד ערך..
רציתי לשאול עוד שאלה, לרדיאטור יש מאוורר אחד או שתי מאווררים? |
![]() |
#7 |
Guest
|
מאורר רדיאטור
בפיאט פונטו ספייס יש רק מאורר רדיאטור אחד הפועל בשתי מהירויות, 1 איטית ו 2 מהירה.
בברכה - רפי לין ![]() |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד