![]() |
|
![]() |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Guest
|
בעיית גיר בפונטו דנמיק 2005
שלום לכולם ונעים מאוד, ראשית עלי להתנצל אם העלתי את השאלה במקום הלא נכון , אני די חדש כאן בקהילה ומעניין לראות שיש בכלל קהילה של אנשי פיאט
![]() יש לי פיאט פונטו דינאמיק V16 עם תיבת הילוכים רציפה ...השבוע לדאבוני שבקה תיבת ההילוכים , אני ממש אוהב את הרכב שלי מעולם לא נהנתי כך מכלי רכב ועוד כזה קטן וחסכוני... התופעה הייתה שכאשר התחלתי נסיעה (אני מסוג האנשים שנוסעים לאט) לפתע הפונטו הפסיקה לסחוב והטורים התחילו לילל חשבתי שאולי מוט ההילוכים קפץ מאיזושהי סיבה למצב N אך גם בדיקה פיזית וגם שעון המכוון הראה שהרכב על D. עצרתי בצד...כיביתי את המנוע בתקווה שזו בעית מחשב או משהו כזה והנעתי מחדש...הפעם זה היה ברור הילוך קידמי משום סוג לא D ולא הילוך נמוך כלל לא משתלבים ואילו הרוורס משתלב מאחר ואינני יכול לנסוע הביתה ברוורס ביקשתי את שירותי הגרירה...הגרריסט החביב לא שכח להזכיר לי שאני לא הראשון עם פיאט שהוא אוסף ושזה דפקט ידוע שעלות תיקונו כ - 10 אלף שח. גם במוסך אמרו לי שיש לי מזל שהרכב עוד בטווח האחריות (כולה שנה ו-9 על הכביש) ושתיקון כזה היה גורם לי להפרד מעשרייה בשקט...אין צורך לתאר את ההרגשה. מיותר לציין שהרכב הזה מטופל במוסך מורשה כמו שעון וצורת הנהיגה שלי רגועה ביותר... הרכב היה באופן קבוע על מצב חסכוני האם יש לזה קשר? הרכב עבר כ- 53000 ק"מ כעת אני חושב אולי להחליפו...אני לא ממש רוצה...אבל חושש שמא בעיה זו תחזור על עצמה... האם המוסך המורשה מחוייב בהחלפת גיר חדש או משופץ? בקיצור אשמח למידע בנושא כי אני קצת לא מתמצא. תודה מראש ![]() |
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד