![]() |
|
![]() |
מועדון פיאט ישראל כל מה שקשור למועדון |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Guest
|
טיול לבעלי פיאט אונו בלבד...
שלום חברים...
חשבתי על רעיון לצאת לטיול עם בעלי האונואים במועדון ומיחוצה לו... אני מתכנן לעשות מסלול יפה ובין לבין לעשות פיקניק... כל בעל אונו מתקבל בברכה, ממנוע 1000, 1100, 1300, 1400... קופה, או 4 דלתות. אני רוצה להוציא לפועל את הטיול הזה כי זה יכול להיות מהנה... בברכה אלי... ![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
אני בפנים בהחלט
יאללה אני בפנים בכיף
גילי? סטיו? אדי? מי עוד מצטרף? |
![]() |
#3 |
Guest
|
אני בעד מפגשים, טיולים ואירועים שונים ואפילו הייתי בהרבה מהם, אבל כשהם מתקיימים ב"סוף העולם" מבחינתי, קשה לי להגיע (גר בצפון).
אלי- אני לא יודע היכן אתה גר והיכן אתה רוצה להוציא לפועל את הטיול במידה ויהיה כזה, אבל אם זה יהיה רחוק לא אוכל להגיע, אך אם הוא יהיה בסביבה אגיע בכיף. |
![]() |
#4 |
Guest
|
למה רק לבעלי האונואים?
|
![]() |
#5 |
Guest
|
אממממ
חשבתי על שאלתך.. ואז נזכרתי בחברה של מועדון סובארו שעושים מדי פעם מיפגש רק לאימפרזות (טורבו+ערסמוביל)
או כמו החברה במועדון פורד שעושים לפעמים מיפגש בעלי פיאסטות (המתחרה של האונו משנות ה 80) אממממ לא רואה פסול ברעיון..אין כל פסול. דווקא רעיון נחמד.. יהיה נחמד לראות צילום של כמה אונו מכל הדגמים והמינים. אז יאללה תביא את האונו סופרמן (שלך נכון?) ותתחיל להתאמן בנפנוף מנגלים |
![]() |
#6 |
Guest
|
בפנים!
|
![]() |
#7 |
Guest
|
מה שטויות רק לבעלי האונואים?כמובן שזה מתייחס לרכבי פיאט ולא רק אונואים!
![]() רוצה לעשות טיול? סבבה בכייף! ומה עם איתנו?אולי שכחת? ובשביל זה אנו פה יחד במועדון! תערכו את הכותרת השגויה!!!! |
![]() |
#8 |
Guest
|
כניראה לא ירדתם לסוף דעתו....
אלי קצת עצבני (ובצדק) על כל היחס המזלזל של אנשים מהמועדון שלנו כלפי בעלי האונו... זהו סיימתי תבינו לבד. שחרון(בעל פונטו ומבין את אלי) |
![]() |
#9 | |
Guest
|
צטט:
למעשה גם אני בעל פונטו ואני תומך באונואים וכל מיני דגמי פיאט מה שזה לא יהיה והוא מוזמן בגדול לאיזה מפגש שיתקיים כאן במועדון! מי שזלזל אז זה סיפור אחר (מצטער ואני לא יודע מי זלזל). ואף פעם לא הייתי באיזו מפגש שהתקיים פה בעבר... ![]() בכל אופן עד כאן ותהנו. |
|
![]() |
#10 |
Guest
|
אהלן חבר'ה...
אני בעד המפגש |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד