![]() |
|
![]() |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Guest
|
ישור קו קוסמטי ומכני - אונו i.e.s
אהלן,
זאת הודעתי הראשונה בפורום, אני רוצה להקדים ולומר שהפורום ניראה מקצועי ממש, ישר כוח. אז ככה, הורי הפתיעו אותי וקנו לי אונו i.e.s 70 מודל 95, הרכב עם מנוע חדש (משופץ/משוחזר כמובן, אין חדשים לגמרי). קיימים ברכב מספר דברים שדורשים תיקון, קוסמטי בלבד, והנה השאלה שלי: ברכב הותקן מזגן לא מקורי אשר גרם לחיתוך קונסוליית המזגן (למטה, הלחצנים המקוריים עדיין במקומם והמזגן הלא מקורי נמצא מתחת לרדיו) והוספת פלסטיק קשיח בצבע לבן מכוער על מנת לתפוס את הכפתורים הנוכחים. האם אפשרי לנסות להעביר את את מנגנון הכפתורים לאיזור המקורי של המזגן, ז"א שיהיו איפה ששתי כפתורים הסיבוב המקוריים נמאצים, או שעדיף עבודת פיבר שתשנה את כל העניין שיראה בילט אין? כמו כן: חסרים לי או דורשים החלפה הדברים הבאים: * טמבון קידמי * וינקר ימני * מגש אחורי * הגה אם יש לכם הצעות או שהפריטים הנ"ל למכירה, אשמח לשמוע. דבר אחרון, אני מחפש רביעיית ג'אנטים סגסוגת במידה 13" של אלפא כמו שבתמונה, אם למישהי יש הצעות לגבי מקומות שבוודאות מוכרים רבייעיה הנ"ל, אשמח לשמוע. קצת ארוך, אבל ניסיתי לרכב הכל בהודעה ושחרשור אחד בפרט. בברכה. |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
פיאט אונו
לגבי המזגן כבר עניתי לך ב"קארספורום".
חנויות חלפים המתמחות בפיאט (ולנצ'יה ואלפא רומאו וקאיה) הנן: 1. "מ.י.ר חלפים" שברח' המסגר 70 ת"א, טל' 03-5620275. 2. "נחום סודאי" שברח' בן אביגדור 3 ת"א, טל' 03-5618052. מהיכן אתה בארץ?. בברכה - רפי לין ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
אני מבית שמש, איזור ירושלים.
אשמח לקבל הערכה של עלויות (כמובן שבערך) על מנת לדעת מול מה אני מתמודד. כמו כן, אשמח לשמוע דעות נוספות ומענה לשאר הדברים. בברכה. |
![]() |
#4 |
Guest
|
היי
ככל הידוע לי כשביררתי בעבר חלפים חדשים: טמבון קידמי/אחורי כ- 250 ש"ח וינקר 30 ש"ח מגש אחורי (רק מפירוק, קשה להשיג, יש לחברת 'מאגר') 250-350 ש"ח רוני |
![]() |
#5 |
Guest
|
אז כך קצת תשובות
מגש אחורי , בהיפר חלף פ"ת 200 ש"ח.
וינקר קדמי (בקלית+בית נורה+נורה) 60-70 ש"ח. פגוש קדמי\אחורי- 200 ש"ח. פנסי ערפל קדמים מקורים בלבד לפיאט אונו -400 ש"ח לערך לכל פנס.. (למשוגעים לדבר בלבד..כמוני..) יש חנות בשרחוב שלמה המלך ביפו שמוכרת לא זוכר כרגע את שמה) טיפולים: ממליץ אישית לטפל במוסך שמשון יהוד (שהוא אגב חבר במועדון) טסות מקוריות לאונו 100 ש"ח , די קשה להשיג. הגה...לדעתי יקר קצת אבל אפשרי ב.. מיר חלפים. בהצלחה וברוך הבא למועדון |
![]() |
#6 |
Guest
|
צביקה, 60-70 ש"ח עבור פנס כזה?
אני החלפתי בשנה שעברה פנס כזה, עלה לי 40 ש"ח. אגב, סיבת ההחלפה היא לא בגלל שהוא היה שבור- אלא בגלל שבית הנורה פשוט נמס. ![]() |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד