![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
צריך עזרה בהתקנת רמקולים פונטו 2005 ספייס.
היי, התקנתי את מגבר סאב וקומפוננט לפני חודשיים בערך, ואני מחובר על החיווט הישן של האוטו.
השבוע או שבוע הבא אני רוצה לחווט מחדש את הכל אבל עם חיבור ישירות לרמקול. ניסיתי בפעם הקודמת להעביר את החוטים דרך הקונקטור של הדלת ולא מצאתי פיתרון. אני אשמח אם מישהו יעזור לי רק בחלק הזה, כי זה החלק היחיד שחסר לי. רק להעביר חוט מהרמקול בתוך הדלת, לתוך האוטו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
אפשרות אחת היא לעשות חורים עם דרמל בקונקטור ולהשחיל משם חוטים. (כמובן שבמקומות ריקים מפינים)
אפשרות שניה היא להעביר חוטים מחוץ לקונקטור, בסמוך או לא בסמוך אליו, תלוי בתצורה שלו ואם יש גומיות נוספות על הדלת או המשקוף. אם אתה לא ממש חייב, עדיף להימנע ולהשתמש בחוטים המקוריים לרמקולים שעוברים דרך הקונקטור עם פינים. האם ההבדל בין החיווט המקורי לחיווט הקנוי שלך כל כך משמעותי?
![]() |
![]() |
#3 |
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס ELX
|
בפונטו ספייס אין צורך לקדוח ואין צורך להשחיל בקונקטור וגם זה בלתי אפשר דרך הקונקטור.
קיים פתרון טוב יותר. שים לב בדלת מתחת לקונקטור יש סוג של פח על פח ואם מסתכלים מלמטה למעלה יש חור, ניתן לשמן קצת את הכבל ולנשחיל אותו בחור. כמו שאני עשיתי תפרק את הרמקול כדי שתוכל לתפוס את הקצה השני מתוך הדלת עצמה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
צטט:
כרגע המערכת עובדת והכל טוב, אבל לך תדע מה יש לחיווט המקורי, הוא ישן וממש דק. לכן אני רוצה להעביר חיווט חדש לרמקולים. אין לי דרמל או משהו, אפילו רציתי ללכת למתקין שיקח לי סכום סימלי ורק יעביר לי את החוטים מהדלת לאוטו ואת השאר אני אעשה בעצמי =( סטס- אני אסתכל יותר מאוחר על החור שאמרת. תודה ! עריכה: בדקתי ואין לי חור כזה מתאים. אשמח לתמונה לגבי מה שאתה מתכוון, כנ"ל אם יש חור כזה גם ל2 הצדדים, ז"א גם לדלת וגם לתוך האוטו. אם יש למישהו פונטו ספייס והוא יודע איך עושים אשמח לתשובה. נערך לאחרונה על ידי sun light : 22-09-15 ב 14:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto
|
אני אחזק את דבריו של מתן... תשאר עם המקורי.. לעשות חדש יהיה מכוער ויציק לך בעין כשתפתח את הדלת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
ניתן להעביר חוטים דרך הקונקטור בדלת. אני קצת חששתי לגרום נזק אז בעבר הרחוק הלכתי למתקין מקצועי (יוסי אלפיין) שישחיל את החוטים, שאר ההתקנה בוצעה על ידי.
אצלי הוא הצליח בלי בעיה להשחיל שני צמדי חוטים 2.5 מ"מ במטרה לשים את הקרוס בתוך הרכב וממנו יוצאים חוטים למידבס ולטוויטר. הייתי בשטח בעת ביצוע העבודה, דורש הכרת הקונקטור, דרמל וזהו. בזמנו שילמתי 350 ש"ח על העבודה כולל חוטים. את סלילת החוטים עד תא המטען אני עשיתי.
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
צריך עזרה עם מזגן- ספייס 2005 | YuriFink | פונטו - טכני | 4 | 06-04-12 17:25 |
עזרה בקניית רמקולים קדמיים לפונטו 2005 | tamir1994 | אודיו | 9 | 27-01-12 21:37 |
פיאט פונטו ספייס ELX שנת 2005 - עזרה ברכישה | איתי אפרתי | יעוץ ברכישת רכב | 1 | 30-08-11 01:28 |
פיאט V8 פנדה 2005 צריך עזרה...:) | arn_bkshi | פנדה - טכני | 4 | 24-07-10 15:44 |
צריך את דעתכם על פונטו ספייס 2005... | Hermes | יעוץ ברכישת רכב | 14 | 29-06-08 00:12 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד