![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto 16V
|
תקלת ABS פיאט פונטו ספייס
אהלן חברים, רכשתי פונטו לפני מספר חודשים, לאחרונה הרכב התחיל לעשות תקתוקים בזמן עצירה, ככל הנראה הוא מפעיל ABS כמעט כל לחיצה על הבלם. מידי פעם נדלקת נורת ABS שבעצם מנתקות אותו מעבודה, והברקסים עובדים מעולה. יש לציין שלפני חודש החלפתי ברקסים בכל הרכב לחדשים, וכשהנורה דולקת הרכב בולם מעולה (כאשר ה-ABS מנותק). ביקרתי במוסך וראיתי שהנאבה אחורית שמאלית נראית שחוקה.
השאלה שלי היא האם זהו אכן מקור הבעיה? מישהו נתקל בבעיה דומה? להערכתי בגלל שהנאבה שחוקה החיישן קורא לא נכון את תנועת הגלגל ומכניס את ה-ABS לפעולה ללא קשר למציאות. בנוסף הייתי שמח לקבל המלצה למוסך שמתעסק בפיאט באיזור חיפה-קריות-טבעון, עם שירות טוב ומחירים שפויים (לא מורשה). תודה מראש, וחג שמח ! |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
תקלת ABS
הפרש נתוני מהירות מהאחד מגלגלי הרכב יגרום להפעלת מע' ה ABS בכל בלימה גם כשבפועל אין בכך כל צורך.
זה בהחלט עלול לנבוע מנאבה שחוקה, שבבי מתכת על חיישן מהירות גלגל וכו'. באזור הצפון אני אישית לא נתקלתי במוסך שאינו מורשה היבואן ומומחה למכוניות פיאט. בברכה - רפי לין
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| חוות דעת פיאט פונטו ספייס | lsdproject | יעוץ ברכישת רכב | 5 | 17-08-13 14:07 |
| פיאט פונטו ספייס ידנית 2006 מטופלת במורשה פיאט | retrohaifa | מכירה | 2 | 15-05-13 11:55 |
| פיאט פונטו ספייס צריכת דלק | Hilel | פונטו - טכני | 15 | 03-03-12 19:41 |
| פיאט פונטו ספייס כמה שאלות | magen | יעוץ ברכישת רכב | 3 | 31-07-10 20:46 |
| פיאט פונטו ספייס 2001 VS פיאט פונטו ספייס 2003 | פיאט כללי | 3 | 01-05-07 22:19 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד