![]() |
|
![]() |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Guest
|
יבוא מנוע חדש
האם אפשר ליבא מנוע חדש דרך סמלת ? מדובר על מנוע של טמפרה 2.0
האם זה אפשרי ? ומה תווך המחירים? |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
ממש בלי להתמצא... אני יוכול לומר שהכל אפשרי גם דרך סמל"ת , אבל ממש לא כדאי מבחינה כלכלית.
|
![]() |
#3 |
Guest
|
1- למה אתה צריך ליבא מנוע דרך סמל"ת?
2- לא מייצרים כבר מנוע כזה. 3- עלות של מנוע חדש ~ 40K 4- בשביל שהטמפרה שלך תהיה STREET LEGAL תצטרך להעביר את כל המכלולים של טמפרה 2.0 לטמפרה שלך. (בולמים , מוטות מייצב , בלמים וכד....) 5- אתה יכול להשתמש במגוון רחב מאד של מנועים שאפשר להכניס מתחת למכסה המנוע שלך. עלות של מנוע יבוא (משומש) נע בסביבות 4K,7K. 2.0 8V 2.0 16V 2.0 20V ובנוסף כל אותם המנועים בגרסאות טורבו. ספרתי רק את המנועים של FIAT, אבל אפשר גם להשתמש במנועים של AR בנוסף כל הדברים מסביב (צמת הזרקה,מחשב,בלמים,בולמים,עבודה) יגיע לסביבות 20K+ (כולל המנוע) מכיוון שאתה לא מתכוון לעשות את זה, אז אל תתחיל לשאול שאלות מיותרות רשמתי את זה בשביל שתבין קצת על מה מדובר. |
![]() |
#4 |
Guest
|
למה ישר להגיד - :
" מכיוון שאתה לא מתכוון לעשות את זה, אז אל תתחיל לשאול שאלות מיותרות רשמתי את זה בשביל שתבין קצת על מה מדובר[" דבר ראשון מי אמר שאני לא הולך לעשות את כל זה , פשוט יש לי מטרה מסויימת ואני ילך עלייה עד הסוף ויש לי תקציב גדול דבר שני במקום להיות חיובי ולעזור ישר קצת זלזול.. דבר שלישי אני יודע שאפשר לידחוף מנוע לא רק של פיאט (אפשר לדחוף של לאנצ'יה ועוד..) מאיזה מקום . מוסך או פירוק בארץ אפשר ליבא מנוע משומש משופץ |
![]() |
#5 |
Guest
|
מה המטרה הסופית שלך?
מה התקציב שלך? |
![]() |
#6 |
Guest
|
המטרה הסופית שלי זה לשים מנוע 2 ליטר טורבו ולהוציא ממנו לפחות 300 כס וזה אפשרי
כולל מנוע מחוזק בוכנות טלטלים וכו התקציב הוא 30 אלף |