![]() |
|
![]() |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Guest
|
הוראות פירוק משענות ראש בספייס
שלום לכל מי שחיפש את הנושא ואני בטוח שיש כאלה
כי גם אני חיפשתי איך לעשות את זה בכל פורום שקיים בנושא רכב ולאחר שפירקתי בעצמי נוכחתי לדעת שבשום פורום אין הוראות נכונות!!! אז ככה: קודם כל מדובר בפונטו ספייס (2003) - אז מי שיש לו אונו או פונטו שהיא לא ספייס שיחפש עזרה אחרת כי זה שונה!! אם הגעת לחפש בפורום זה אומר שקודם ניסית לבד ולאחר מאמצים ועצבים רבים כל מה שהצלחת לעשות זה ללחוץ חזק על הריפוד המקורי ממש מתחת למשענת ולא בדיוק להבין מה זה הפלסטיקים ששם ואיפה לוחצים ואולי זה מסתובב... אז תשכח מהפלסטיקים האלה אתה בכלל לא בכיוון. צריך להגיע אל מתחת לריפוד מלמטה. 1)בשביל זה צריך להפריד את מסילות הפלסטיק שבמאחורה של הכסא ולמטה.(כן - אותם מסילות שרצית כבר לפרק אבל לא רצית לגעת כי אולי לא תצליח להחזיר) קח את הכסא וגם את המשענת לכיוון השמשה הקידמית הכי הרבה שאפשר ברגע שתפריד פינה אחת - השאר יפרד במשיכה. 2)אחרי שהפרדת את המסילות אתה יכול לזחול ולהכניס יד שמה. רצוי שתסתכל עם פנס קטן בפנים כדי לראות מה קורה שם וזה מה שתראה: די עמוק שם (צריך להכניס את היד כמעט עד הכתף תראה את הקצוות של המוטות של המשענת(משענת הראש), ומסביב לכל אחת מהמוטות יש שלוש שיניים מוארכות מפלסטיק שצמודות למוט. 3)כדי להוציא את המשענת צריך למשוך(לעקם) את שלושת השיניים אחורה (כלומר לכיוון שמרחיק אותן מהמוט) ואת כל השלוש ביחד. דבר שנורא נורא קשה לעשות, מה שאני עשיתי זה פשוט לעקם את השיניים האלה חזק אחת אחת כך שישארו אחורה ולא יחזרו (זה לא כ"כ נורא) . אחרי שתעשה כך לשתי המוטות תוכל לשלוף את המשענת למעלה ולהוציא אותה. 4) אחרי שיצאה המשענת אפשר ללחוץ את שלושת השיניים חזרה כדי שאח"כ כשתכניס חזרה את המשענת המוטות ינעלו חזרה ב"קליק". -כמו חדש. 5)שים ת'ריפוד 6)בסוף צריך להחזיר חזרה את המסילות של הריפוד שפירקת בהתחלה. זה לכשעצמו כאב ראש לא פשוט. אבל אפשרי. בסבלנות וזיעה תצליח בסוף - כמו שאני הצלחתי. בהצלחה! |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
איזה בעסה בספייס מזל שקניתי פונטו כי רציתי מאז מכלתחילה....
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
בספייס יש שתי סוגי משענות,, מגומי ומספוג, על שניהם אתה מדבר?
מה שאתה אומר זה שחייבים להוציא את ריפוד הכיסא כדי לכוון או להוציא אותם? לכוון את הכיסא לזווית.. לדחוף את היד... בכל אופן הקטע עם הריפוד לא נראה לי, אשחק עם זה עוד היום... תודה על היוזמה. |
![]() |
#4 |
Guest
|
מה שהתכוונתי זה לא להוריד לגמרי את הריפוד המקורי - אי אפשר.
אלא רק לשחרר את המסילה למטה ומשם להכניס את היד כלפי מעלה. אין דרך אחרת חוץ מלחתוך חור בגב הכסא. אגב, לפי מה שראיתי אין אפשרות לכוונן את גובה (או זוית) משענת הראש. |
![]() |
#5 |
Guest
|
היום בדקתי, ברכב שלי פונטו ספייס ELX רציפה בעלת משענות ראש מרופדות
יש כפתור בצד ימין שלהן לחיצה מאפשר כיוון למטה ולמעלה, למה צריך להוציא אותן? |
![]() |
#6 |
Guest
|
יש אנשים שרוצים להלביש ריפוד אחר על המושבים, מסיבה שלא ידועה לי. בשביל זה יתכן שיעלה הצורך להסיר אותן.
|
![]() |
#7 |
Guest
|
אז זהו שבפונטו שלי (FUN ) יש משענות ראש לא מרופדות, כלומר מן ספוג קשיח כזה
ושם אין אפילו את האופציה לכוון את הגובה שלהן... הוצאתי אותן כדי לשים ריפוד כדי לשמור על המקורי, ולא רציתי לחתוך חור גדול למעלה כדי שיתלבש על המשענת ללא צורך בפירוק, כי זה מכוער. |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד