![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס elx
|
התחדשתי גם אני בפונטו! ספייס 2001
שלום לכולם וברוכים הנמצאים.
כרכב שני בבית חיפשתי משהו קטן וחסכוני חמוד ויפה. זו הפיאט השניה שלי (הקודמת בראבה) כעת התחדשתי בפיאט פונטו ספייס 2001 elx 16v חיפשתי בנרות רכב (איזשהו) שיהיה שמור. מצאתי גטסים למינהפ אבל הללו חסרי אופי וזללני דלק. לבסוף מצאתי את הפיאט - 68,000 ק"מ (בדוק עם היסטוריה מוקפדת ועקביות של הק"מ לאורך השנים במספר מקורות תיעוד) יד שניה כולן פרטיות!! הדש בורד ממש חדש! יש היסטוריית טיפולים מוקפדת + טיימינג ע"י הבעלים הראשונים. הבעלים השניים כבר לא טיפל במורשה אבל טוען שהשתמש רק בפרפלו כחול (חשבתי שזה אדןם בכלל לא?) קיבלתי מהדואר בעת העברת בעלות שובר להחלפת שמנים ומסננים. מה אתם ממליצים? האם כדאי לטפל טיפול טוב במורשה לפני תחילת שימוש שוטף? האם להחליף את הנוזל הקודם לפראפלו? (לא סגור על זה שהבעלים הקודמים אכן הקפיד על כך כמו שהוא אומר...גליתי בתא המטען ג'ריקן של נוזל תחנת דלק , הוא טוען שהשתמש בו רק כדי לדלל את הפרפלו - בג'ריקן הריק) דבר נוסף, במסילת ההילוכים חסר את הפלסטיק שזז במסילה כל פעם שמזיזים את הידית הילוכים...מוכר לכם? כמה לדעתכם צריך לעלות להחליף? יש כמה דברים קטנים שדורשים תיקון כמו אחת ממנורות הקריאה בתוך האוטו לא עובדת אעלה תמונות בקרוב מאוד, מבטיח! |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| התחדשתי בפונטו ספייס | dudi26tahan | פונטו - טכני | 8 | 10-09-13 20:13 |
| התחדשתי בפונטו ספייס.. | מודל סי אי | פיאט כללי | 1 | 26-07-11 23:24 |
| התחדשתי אתמול בפונטו ספייס 2001-כמה שאלות | assafy | פונטו - טכני | 8 | 25-09-10 12:31 |
| התחדשתי בפונטו ספייס 2001 | mishel27 | פונטו - טכני | 1 | 07-10-09 07:41 |
| מעונייך בפונטו ספייס 2001-02 | aviergaz | קניה | 0 | 13-09-09 22:14 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד