![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
הגיעה מתנחלת חדשה לחצרי.
הבוקר התעוררתי ולא האמנתי למראה עיני. הבן קנה רכב נוסף אספנות.
הגרריסט פרק וולוו מודל 1975, גיר אוטומט. יד ראשונה. ניסתי להניע אותו, המנוע מסתובב אבל לא מניע. מגיע מתח לקוייל ולא יוצא למפלג. החלפתי קוייל ולא עזר. נראה שהקוייל עובד עם רזיסטור. ממשיך לבדוק. היה שייך לרופא שיניים שנפטר לפני 6 שנים, ומאז הרכב עמד. יש לרכב רדיו מקורי ומזגן. דוד.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 8V
|
אוטו מדליק, בהצלחה בפרוייקט!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
איזה קלאסי תוכל להרחיב מה זה הרזיסטור הזה? תעלה תמונה מענין אם המנוע דומה למה שיש בוולו של ההורים שלי
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
המנוע והמדחס של המזגן.
יאיר שים לב לגודל המדחס, הוא כמו מנוע קטן. הרזיסטור הוא נגד חרסינה שמוריד מתח לפלטינות מ-12V ל- 9V. דוד.
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
איזה מדחס יא אינעל העולם
אני חושב שהמנוע דומה לזה שיושב אצל ההורים שלי ברכב אהבתי את הנשם ישר בפקק שמן
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
לא להאמין שהמצבר של הפונטו עשה את כל הבעיות.
הרכב מניע ועובד כמו שעון. כרגע הבן ייצא לנסיעת מבחן קצרה, כדי לבדוק את פעולת הגיר האוטומט. מחר אקנה לו מצבר חדש 65A. עדכון בהמשך. דוד.
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
רכב נדיר ומעניין. בהצלחה בפרוייקט!
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: היה היתה ספייס ולא תהיה יותר
|
דוד לא רשמת כמה עלה האוטו
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
עדכון.
אשתמש במילים שאמר לי הבן לאחר נסיעת המבחן. אבא הגיר עובד כאילו ייצא עכשיו מהחברה. הבולמים חדשים הברקסים חדשים, אין רעידות. לא בכדי אישתו של הרופא שיניים ז"ל אמרה לבן, שכשנה לפני מותו היו לה ויכוחים עם בעלה שימכור את הרכב ויקנו רכב חדש מהחברה. הוא אהב וטיפל ברכב יותר מהמשפחה. הרכב יימכר רק לאחר פטירתי, אמר הרופא וכך קרה. matansab, אין כאן פרוייקט, משום שאין מה לתקן. מצבר חדש ולהיכנס לטסט. מחיר האגרה 350 ש"ח. עופר, לא יודע אם הבן מסכים שאפרסם בכמה קנה. אבל אני מוכן לכתוב לך בה"פ. דבר אחד אני יכול להגיד לך, אתמול לפני שהבן סגר את העיסקה, פירסם ביד2 הודעה למכירה, לא כדי למכור, אלא להבין מה הולך בשוק עם המכוניות הללו. קיבל מיד 3 צלצולים בפי 4 ממה שקנה. למרות שכתב שהרכב עמד 6 שנים והוא לא מניע. טוב עוד ספור קטן. לפני חודש מכרתי את הפונטו שלי שכול כך אהבתי. הבן שיכנע אותי ואפילו הביא קונה. אמר שאסע בהונדה שלו, אבל שלא אעשן בה. ניסתי והדבר לא צלח. גם משום שאני רוב הזמן עם בגדים מלוכלכים וההונדה מבריקה ומלוקקת. סוכם שהוולוו שלי, בתנאי שלא אמכור אותה בשלוש שנים הבאות. ![]() דוד.
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
גם טיפול קוסמטי זה פרוייקט
![]() למרות שאני יודע שהמראה החיצוני של הרכב לא מדבר אליך. ברכב אספנות כיף לראות שהכל טיפ טופ. גם הצבע.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| הגיעה מצלמת DVR זולה C600 | matansab | רכב כללי | 18 | 12-11-13 12:39 |
| הגיעה לישראל לאנציה אפסילון החדשה! | צביקוש23 | פיאט כללי | 6 | 28-09-10 02:58 |
| הגיעה העת לעידכון- טיפול מסיבי בHGT | agent5 | פונטו - טכני | 11 | 06-02-10 00:00 |
| מבקש עזרה:הגיעה זמן לצמיגים חדשים | פונטו S | פונטו - טכני | 1 | 11-11-09 19:37 |
| הפונטו מזדכנת... מה יכולה להיות הביעה? | ollydump | פונטו - טכני | 6 | 29-05-09 21:41 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד