![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
איך ניתן לתת "גט" לכלב שגידלתי מעל 10 שנים.
גידלתי את הכלב מעל ל-10 שנים. לאחרונה הכלב התחיל לנשוך אנשים שבאים אלי.
לפני חודש לקחתי את את סיר האוכל שלו כדי לתת לו אוכל. הכלב התנפל עלי וכמעט ריסק לי את היד. 9 שנים היה כלב שקט וחביב, ואהב לשחק עם ילדים. היום כאשר הייתי עסוק עם יאיר , עידן ומפיונר, הנכדה שלי בת ה-4 ליטפה אותו. הכלב קפץ לעברה ונשך אותה בפנים. ירד לה דם מהפנים. הבן לקח אותה לטיפול בבית חולים. התנפלתי עלין ונתתי לו מכות שמעולם לא ידעתי שאני מסוגל. עכשיו אני מצטער על כך, כי במילא זה לא יעזור. אי אפשר לחנך כלב בגיל כזה. צער בעלי חיים מסרבים לקבל כלבים, ואני תקוע איתו. השאלה איך אפשר להעיף אותו ? ההחלטה היא סופית. כלב שמסכן אותנו לא יחיה כאן. יאיר ועידן אני מצטער שהרגזתי אותכם, אבל אחרי מה שקרה נכנסתי ללחץ. ולא היה לי על מי לפרוק אותו. יאיר אל תשכח לברר לי את העניין, עם החברה הוטרינרית של אימא שלך . הצעות יתקבלו בשמחה. דוד.
נערך לאחרונה על ידי davidmzr : 14-02-14 ב 19:25. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
עכשיו דיברתי עם חברה שעובדת בעמותה והיא מבררת לי עכשיו את הנושא היא אמרה בגלל שהוא מסוכן לא רק לאורחים אלה גם לבעלים הדבר ההומני היחידי זה לרדים כי אילוף בגיל כזה זה ממש סיכו קלוש ואילוף עולה 3000 שח ואין מישהוא שיהיה מוכן לתת לו לבית לשנותיו האחרונות
היא מבררת לי מחיר ואני יעדכן אותך
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: uno 1.4I.e.s
|
בושהה!!!
כלב שגדל אצלך 9 שנים ופעם אחת של פשלה אתה רוצה להעיף אותו.. בטוח שמשהו מציק לו או שמשהו לא בסדר, אולי הראיה שלו נהייתה גרועה והוא לא מזהה וחסר אונים. בקיצור הכי פשוט לזרוק אותו לא ציפיתי את זה ממך!!! פשוט בושה |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
הכלב הזה תוקף גם את הבעלים שלו ולא רק אנשים שבאים לביקרו כמוני או כמו חבר שאחות שלי שבא פעם אחת לתקן את הרכב ולאחרונה הוא ניהיה ממש תוקפן ומפחיד להיות בסביבה שלו
בנוסף לבעלי חיים יש חוש רייח מעולה שעולה על חוש הריח שלנו בכמה וכמה רמות ככה שאחרי 10 שנים הוא יכול לדעת שדוד מיתקרב עוד לפני שהוא רואה אותו בגלל הרייח שלו אתה נותן לו את הכערה עם האוכל והוא כמעט מוריד לך את היד
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
אתייחס רק לשורה המצותת, כל השאר לא מדויק.
לא פשוט לזרוק אותו. משום שמושתל בו שבב ושמונה שנים הוא קיבל זריקת חיסון. אגב, זה אתה שלפני כשנתיים שלחתי לך קרבורטור של פיאט אונו. עם החבר שלך ?. ![]() אשמח לקבל עצות מאנשים שמבינים בבעלי חיים, ומודעים לסיכון בו אני נימצא. תודה דוד.
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
אני כבר שמעתי ממך איך הוא כמעט נתן לך ביס כשנתתה לו את הכערה עם האוכל
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
יאיר, תודה על הטיפול המהיר שלך בעניין.
אטפל ביום ראשון. ואעדכן אותך. דוד.
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: ספייס ELX ידני 16V
|
שלום דוד
1. לא למסור את הכלב בבקשה 2. לסרס/לעקור חובה אם עדיין לא בוצה 3. להחזיק אותו מגודר בפינה משלו עד שתבין למה זה. לשמור מרחק בטוח ממנו,תאכיל אותו מרחוק. זה בד"כ בגלל כאב או טראומה או שהוא טריטוריאלי פתאום כשזרים מגעים. קח אותו לוטרינר לבדיקה כללית,אולי זה כאב שיניים/מכה או אחר 4.כל מאלף כלבים יכול לעזור אפילו אם תשאל טלפונית, היום אני אבדוק עם מישהו 5. סבלנות 6. לא למסור אותו בבקשה |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| יובל 50 שנים ללוחות השנה של צמיגי "פירלי" | רפי לין | רכב כללי | 1 | 27-11-13 20:06 |
| מחפש: פיאט 127 מנוע 1050 סמ"ק שנים 84-87 | stio | קניה | 7 | 21-04-12 23:01 |
| החלפת ה"תפוח" ו"סקין" לדוושת בפונטו ספייס 2006 ידנית | JohnPunto | שיפורים וקוסמטיקה | 5 | 05-04-12 16:26 |
| "טרטל" - "קולור מג'יק פלוס" לצבע מטאלי | Ron_Dadon | שיפורים וקוסמטיקה | 0 | 04-04-09 16:48 |
| כך צוות לוח "יד 2" מייעצים: "פונטו ELX לא אמינה, לא סחירה, הגיר נוטה לתקלות" | stio | פיאט כללי | 14 | 24-09-08 09:00 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד