![]() |
|
![]() |
בעלי מקצוע מוסכים, פחחים, רפדים וכו'. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
סמב"צית
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
מוסך (לא מורשה) מומלץ במרכז?
הי
![]() אחרי כמה שנים שלא ביקרתי, הנה אני כאן שוב הספייס היפה שלי כבר זקנה ומרופטת ואני לא רוצה להמשיך לטפל בה במורשה לצערי (שמשון) כי עלות הטיפול תעלה לי יותר מערך הרכב. עצוב לעזוב את שמשון אבל זה כבר פשוט לא משתלם (גם מתכננת להפטר מהרכב בקרוב גם ככה). אשמח להמלצה על מוסך כללי אמין באיזור המרכז (חולון-בת-ים-ראשון-יפו הכי טוב, אבל אין לי בעיה לקפוץ קצת יותר רחוק אם צריך. אפשרי גם פתח תקווה והרצליה). אני צריכה כרגע טיפול כללי והחלפת ציריות, לא רוצה שזה יעלה לי כמו הרכב ![]() תודה וד"ש לכל מי שאני מכירה פה ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מוסך לא מורשה היבואן לפיאט
ברוכה השבה.
תאמי וגשי אל שלמה כאן: www.musach.co.il/details.asp?id=709 הוא מתמחה ועוסק רק במכוניות פיאט ומחיריו נוחים. אם את מחליפה המכונית, אז זה חייב להיות רק לפיאט כמובן. בברכה - רפי לין
![]() |
#3 |
סמב"צית
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
![]()
כרגיל - תודה רבה רפי!
אעדכן איך היה
![]() |
#4 |
מנהל
|
אני לא יכולתי להתאפק . אבל חייב לצוטט חבר יקר ממועדון ה-5
"זול וזוגלובק הם אותו הדבר... בשניהם תקבל נקניק" מוסר השכל: לפעמים עדיף לשלם קצת יותר ולא לחסוך בכסף.
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
המלצה למוסך (לא מורשה יבואן) במרכז לטיפול 120 פונטו ספייס2012 | nils | פונטו - טכני | 3 | 12-10-12 00:57 |
מוסך מורשה בירושלים. מומלץ? | lior169 | פונטו - טכני | 0 | 24-02-11 15:53 |
צריך המלצה על מוסך במרכז... | dor | בעלי מקצוע | 3 | 23-02-11 13:42 |
מוסך מורשה מומלץ לפיאט פונטו 2005 בכל איזור הצפון | my_little_car | בעלי מקצוע | 2 | 03-10-10 00:09 |
בקשה למוסך מורשה מומלץ באזור חיפה והצפון | אודליה דונה | בעלי מקצוע | 5 | 22-08-10 01:25 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד