![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: Punto Spice ELX
|
נזילת מים ממיכל מילוי הרדיאטור
אהלן חברים צהריים טובים!
הרכב שלי הוא punto 2001 elx אוטומטית בסוף השבוע גיליתי טיפות מתחת לרכב אחרי כיבוי (נעצרו קצת אחרי שהאוטו כבה) וחוסר נוזל קירור , קראתי למכונאי שהגיע לרכב ומאבחנה ראשונית אמר לי שהמשאבת מים מטפטפת וצריך להחליף - 700 ש"ח כולל עבודה ומילוי של נוזל רדיאטור איכותי שעולה 80 ש"ח (בצבע ירוק - פרפאלו לא כחול ? אחרת מה איכותי במחיר כזה ?) האוטו היה אצלו כמה שעות ועל הדרך גם החליף תושבת מנוע עליונה - 300 ש"ח האוטו חזר אליי ונסעתי בו אולי 15 קילומטר, ממש לפני עצירה יצא עשן/אדים (ממש קצת אז אין לי איך לאבחן מה זה היה) וכשחניתי פתחתי את המיכל קירור והוא היה ריק....כשמילאתי ראיתי שהמים זורמים החוצה דרך מיכל המילוי או באיזור התחתון שלו... חשוב לציין שהאוטו לא התחמם בכלל (היה קפוא בחוץ) מקריות לחלוטין ? או טיפול לא נכון ? הייתי מאוד רוצה לדעת לפני שהוא יגיע כדי לגעת שוב....הראש שלי לא שקט... מחכה לשאלות ותשובות תודה רבה אנשים יקרים נערך לאחרונה על ידי elper11 : 05-02-14 ב 15:17. |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| לכלוך בפקק של הרדיאטור - עזרה | dnichel@netvision.net.il | פונטו - טכני | 5 | 14-11-12 23:50 |
| כמה ק"מ יוצא לכם ממיכל מלא עד הרבע? | liorwohl | פונטו - טכני | 13 | 07-12-10 14:26 |
| האוטו מבריח שמן למיכל המים.. | fadi_fbm | בראבו - טכני | 6 | 11-01-10 17:07 |
| 380 ק"מ למיכל זה הגיוני? טמפרה 1600 95 ידני... | פורום הגראז' | 0 | 01-09-07 02:12 | |
| מחפש דלתית למיכל דלק. (כמובן שערכתי את ההודעה). | קניה | 0 | 22-08-07 14:56 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד