![]() |
|
![]() |
יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
יעוץ ברכישת פונטו איבו
שלום
אני כרגע נוסע על פונטו ספייס 2002 ידני אני רוצה לעלות מודל אני מחפש רכב חסכוני רצוי שיהיה אוט' הבנתי שבפונטו איבו 2011 יש המון תקלות עם הגיר הרובוטי האם זה נכון? מבחינת צריכת דלק איך היא? ומה לגבי הבראבו 2009 האם גם אצלה יש הרבה תקלות בגיר ? וצריכת דלק? יש למישהו המלצה לגבי רכב אוט' חסכוני בתקציב של 55 אלף תודה רבה לכולם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: ספייס ELX ידני 16V
|
איבו רק ידני
המלצות שלי 1. הונדה ג'ז 2. ניסן אקו מיקרה 3. סיריון כולם בתקציב שלך |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
הגלגלים שלי: פונטו איבו 2010
|
למה איבו רק ידני? מה רע ברובוטי?
אני בעלים של פונטו איבו 2010 רובוטית, ואני מבסוט ממנה עד השמיים. לא יודע כרגע להגיד לגבי תקלות, היא אצלי קצת מעל 3 חודשים, אבל עד עכשיו היא פשוט פנטסטית! הצריכת דלק לא פחות ממצוינת. אני גר בנשר, הכל פה עליות, ואני מקבל צריכת דלק ממוצעת של כמעט 12 ק"מ לליטר בתוך העיר. אני מזכיר לך, זה הכל בעליות! מחוץ לעיר זה בכלל באזור ה18 ק"מ לליטר. כשאני חיפשתי רכב, זה היה גם התקציב שלי. בדיוק כמו שלך. גם אני הסתכלתי על יונדאי I20, הונדה ג'אז וכו', ופשוט אף אחת מהם לא נתנה את הפינוק והכיף שהפונטו נותנת. אפילו ראיתי יונדאי I20 ברמת גימור הגבוהה, עם הסאנרוף, וזה פשוט לא הרגיש כמו רכב שאני אשמח לנהוג בו ויעלה לי חיוך על הפנים כל פעם שאני אראה אותו. שלא לדבר על צריכת הדלק של הרכבים האלה... תיבת הילוכים מיושנת, אוטומטית פלנטרית עם 4 הילוכים. תשאל בן אדם שמתעסק עם רכבי ליסינג (קצין רכב של חברה או משהו בסגנון) והוא יגיד לך מה הצריכת דלק של האוטו הזה. גרוע מאוד. הלכתי על הפונטו, שלי ברמת גימור DYNAMIC, עם בקרת אקלים דיגיטלית וכו'. האוטו מרווח הרבה יותר מכל סופר מיני אחרת (מרווח ברמה מפתיעה, לא הבנתי עד כמה עד שיצא לי לשבת במושב האחורי, זה מדהים!), בטיחותי מאוד (5 כוכבי ריסוק, ABS, ESP, ולא פחות מ7 כריות אויר!!), חסכוני מאוד כמו שאמרתי, והאמינות שלהם הרבה יותר טובה ממה שאתה חושב. גם לגבי הגיר, גם אני שמעתי הרבה דברים לפני שקניתי, ורק אחרי שהתייעצתי עם בחור שהוא מקצוען אמיתי בכל מה שקשור לפיאט (הוא חבר פה בפורום) נרגעתי לגבי הגיר. מאז אני פשוט לא מפסיק להינות מהרכב. אני בן אדם שלא היה מחזיק רכבים יותר משנה, כל ההתלהבות שהייתה לי מכל רכב שקניתי הייתה יורדת אחרי חודש, ועם האוטו הזה אני פשוט לא צפסיק לשמוח ולהתלהב שהוא שלי. פשוט כיף! בקיצור, אני מאוד ממליץ על הדגם הזה, גם על הרובוטי וגם על הידני, אבל הכי חשוב לבדוק את היסטורית הטיפולים שלו במוסך מורשה ולקחת לבדיקה. אם שני אלה עברו בהצלחה, תהנה! נערך לאחרונה על ידי Mozes : 07-02-14 ב 10:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
אני יודע וזה מה שנראה לי שאני יעשה יש כמה חסרונות בפיאט שקצת מפריעים החוסר כוח חלשה בעקבות המשקל שלה תוכל בבקשה לומר לי איזה רמת גימור הכי גבוהה שיש אני מכיר את ה150TH ואני לא יודע איזה עוד יש
יש בפונטו איבו ידנית את היחידה של המולטי אייר ? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
יעוץ ברכישת גרנדה פונטו | emacs | פיאט כללי | 0 | 03-09-12 18:07 |
יעוץ ברכישת גרנדה פונטו | פיליפ | יעוץ ברכישת רכב | 10 | 05-08-12 12:20 |
יעוץ ברכישת פונטו ספייס 2004 | eyali0001 | יעוץ ברכישת רכב | 5 | 16-09-10 22:45 |
יעוץ ברכישת פונטו 01-02. תקציב 20K | דור מ. | יעוץ ברכישת רכב | 2 | 06-03-10 15:44 |
יעוץ ברכישת פונטו ספייס | Trick Daddy | יעוץ ברכישת רכב | 2 | 30-01-09 18:33 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד