![]() |
|
![]() |
גרנדה פונטו - טכני טכני - דגמי גרנדה פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: גרנדה פונטו
|
גיר רובוטי: Check transmission, see handbook
וגם ואומר לי Operation not admissible. זה קרה אחרי ששילבתי לריוורס הבוקר, מאז הגיר לא עובד בכלל. רק תקוע בניוטרל.
גרנדה 2009, עם 60K. יש לכם רעיונות מה זה יכול להיות? מה יכול להיות הגורם? תודה!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
תקלת גיר רובוטי
תשובה הכי מהירה ומקצועית נסה לקבל אצל חיים ב"מוסך פיאט שמשון" שהנו גם קרוב אליך:
http://www.musach.co.il/details.asp?id=60 בברכה - רפי לין
![]() |
#3 |
Junior Member
|
הלכתי למוסך התלתן אשר הומלץ פה מס' פעמים (שמשון היה לי קצת רחוק באמצע יום העבודה, למרות שהם תמיד היו מוסך הבית שלי). במוסך אבי בדק והגיע למסקנה כי הרובוט הלך והחליף אותו.
היום, כמה ימים לאחר מכן, שוב קרתה אותה התקלה, הפעם גם שמתי לב למשהו משותף, הדבר קרה לאחר שילוב לריוורס כאשר עצם השילוב יצר רעש חריקה גדול מאוד ברכב. הפעם אבי חושש כי הדבר הוא קלאץ (אשר הוחלף אגב לפני כ20K ק"מ). האם הדבר הגיוני? האם ייתכן שגם הרובוט וגם הקלאץ' הלכו? הדבר לי אישית נראה קצת תמוהה ולא הגיוני ששני הרכיבים הללו יחד הלכו ברכב כה צעיר עם קילומטרז' כה נמוך (60K). אבי הציע אם אני מעוניין להחזיר את הרובוט חזרה לרכב, הדבר דיי קוסם לי, כיוון שאני אתפלה אם הרובוט באמת מת ככה סתם פתאום. אני אולי אבין שזה הקלאץ' בהתאם לרעש אשר נוצר, אך לא נראה לי כי זה הוא הרובוט. אגב, מה הפרוטוקל במידה ויוחזר הרובוט הישן, על מה עלי לשלם למעשה? אם הרובוט הישן תקין, האם אני זכאי להחזר כספי מלא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: ספייס ELX ידני 16V
|
שלום
לפי דעתי אתה זכאי להחזר מלא עד לפיתרון הבעיה מציע לקבל את הזיכוי הזה ולגשת למוסך שימשון או מוסך השחר בתנתניה לבדוק אפשרות של שיפוץ אולי לא חייב להחליף הכל לחדש לי בזמנו שיפצו את מע" ההידראולית וזהו אין היגיון בפיאט עם גיר רובוטי וגם לא יהיה לפחות מהבעיות האלה תצא מהן הכי מסודר והכי זול עד כמה שאפשר בהצלחה נערך לאחרונה על ידי dutu79 : 13-01-14 ב 08:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
תודה רבה על התגובה! הרכב שם כרגע ולא יכול לזוז (לא נוסע) והוא כבר נגרר לשם, לכן אני לא בטוח שאני יכול לגרור שוב.
עכשיו ההערכה של המכונאי רכב היא שהדיסקיות גיר נסדקו בחלק השני של הרובוט אולי. מישהו יודע מה זה אומר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Member
הגלגלים שלי: מאזדה 2\פיאט בראבו
|
צטט:
כבעל מקצוע, ועם המון ניסיון עם הרובוטים האלה. תחליף מוסך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
הגלגלים שלי: ספייס ELX ידני 16V
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
Gear Unavailable - Check Transmission | hamoody2001 | גרנדה פונטו - טכני | 17 | 07-02-16 15:59 |
Check transmission see handbook | arikhous | גרנדה פונטו - טכני | 1 | 30-06-13 16:01 |
נורה + הודעת Airbag Failure - See Handbook | ALÞћÃ | גרנדה פונטו - טכני | 4 | 21-01-13 22:11 |
הודעת Check Transmission | Note Pad | פיאט כללי | 5 | 06-01-13 14:12 |
גיר רובוטי | עופרבא | פורום המועדון | 1 | 29-02-12 12:34 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד