![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX 16V
|
אולי עשיתי משהו לא בסדר.
הרמתי את הרכב, הוצאתי את הגלגל, הברגתי החוצה את שני הברגים היחידים שנמצאים על התוף. ניסיתי עם מברג מצד לצד ולא זז כלום, שיחקתי עם ההמברקס, שיחקתי עם הדוושת בלם ומה לא. הגעתי למצב שאני עם פטיש ואזמל נותן מכות מדוייקות שאמורות כבר מזמן לפתוח את התוף! מדובר בELX 2003... אגב לפני שבוע פתחתי ברכב שלי (ELX 2001) את התוף עם קושי קטן והגיוני אבל זה זז בסוף. מכירים הפתעות בנושא? כבר קניתי סט רפידות חדשות, חבל לשלוח את אחותי למוסכניק שיגבה ממנה 100-200 ש"ח על דבר כל כך פשוט. תודה
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
התוף תפוס אפשר לשחרר אותו ע"י דפיקות עם פטיש בהכיף החיצוני או ע"י ברגים בעלי אותו הברגה עמו הברגים שתופסים אותו לנאבה רק שהם צריכים להיות ארוכים הרבה יותר
ולהדק אותם לאט לעט ובאופן אחיד בערך רבע סיבוב עד סיבוב כל אחד עד שישתחרר |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
הגלגלים שלי: מאזדה 2\פיאט בראבו
|
בלי לפגוע או להעליב, מדובר בבלמים.
איך שזה נשמע ונראה, אין לך מושג. כדאי שתלך לבעל מקצוע על מנת שיעשה לך את העבודה. (המלצה בחום). |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: 500 TwinAir Sport 2012 ידני
|
זה קרה אצלי בפונטו או האונו כשהתוף היה כבר שחוק אז הרפידה נתפסה שמה ואבא שלי מאוד התאמץ לשחרר את זה.
תוף חדש זה זול למדיי, אם אני לא טועה אתה גם תצטרך כאלה חדשים.
|
|
|
#5 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX 16V
|
צטט:
שיהיה המשך יום טוב ותודה רבה לעוזרים, אבדוק כל מה שאמרתם ואשתדל לעדכן למסתבכים הבאים
|
|
|
|
#6 | |
|
Member
הגלגלים שלי: מאזדה 2\פיאט בראבו
|
צטט:
לא מדובר כאן על פיוזים, או על חוטים קרועים, או איזה מנורה שלא תעבוד "במקרה ו..." ויודע מה? גם לא כריות אוויר שלא מעניינות אותי. אתה מתעסק פה עם חיי אדם, לא רק שלך, אלא גם את מי שנמצא על הכביש לידך. תעשה מה שאתה רוצה תתעסק עם מה שאתה רוצה, עם בלמים? כשאין לך מושג? תעשה לי טובה. אתה סכנה לכולנו. ועכשיו לעניין המקצועי, כבעל מקצוע. זה לא עניין "פשוט" למכונאי המתחיל(ואתה אפילו לא הגעת לשלב של להיות מתחיל). זה מעט מורכב בלמי תוף. אנא ממך אל תתעסק ללא הדרכת "מבוגר"(הכוונה לבעל מקצוע). |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
עקבתי אחרי השרשור הזה
אני בעד בני עבודות מכונאות היא לא תורה מסיני ואני בטוח שהוא יעשה את זה יותר טוב ממכונאי . העניין פה הפעם הראשונה שהמוסכניק מקדים אותו וגם אחריות של עבודת מוסכניק גם אצלי הייתה פעם ראשונה פירקתי ראיתי בצד השני והרכבתי לעניינינו מה שקרה שיש לך מדרגה על התוף כך שתצטרך כנראה להחליף את שניהם לכן הם נעולים אופציות כמו שנאמר עם פטיש ומברג טוב מהצד צריך לצאת לא יפתח יש אפציה של כיוון דרך בורג הנבה או שיחרור שמן ברקס מאחורי משאבת הגלגל הבא אחריו אפציר גדול שבטח אין לך |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| התקנת שלטי נוחות. ניסיון כושל מסיבה לא ברורה | bennyavi | פיאט כללי | 5 | 20-03-13 01:41 |
| ניסיון. | davidmzr | פונטו - טכני | 4 | 06-12-11 10:09 |
| טיפול 60K כושל | shachar | פונטו - טכני | 68 | 22-07-09 14:39 |
| ניסיון פריצה לאונו שלי | gil | פיאט כללי | 6 | 27-04-08 19:42 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד