![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
מוט הילוכים תקוע - פונטו ספייס ידנית
לחברי הפורום שלום,
כמספר שבועות, ההילוכים 1,2 ו3 היו נכנסים קשה. אתמול נתקע מוט ההילוכים ולא ניתן להזיזו או להעביר להילוך כלשהו. לפני שנים התנתק לי הכבל המעביר לתיבת ההילוכים - אז ידית ההילוכים הייתה משוחררת ותקועה בהילוך 5. האם זה: 1. הכבל שוב? 2. הגיר? 3.קלאצ'? תודה מראש לכל המגיבים... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
האם כאשר הרכב כבוי הידית גם תקוע?
כאשר היא תקוע בהילוך האם יש שילוב כאשר הקלצ משוחרר תיפתח את מכסה המנוע ושמישהוא ישיק קלות בידית גם כאשר היא תקוע ותיראה אם יש שטנגות משוחררות ממקומם |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
מוט הילוכים תקוע - פונטו ספייס ידנית
הי, תודה על המענה המהיר.
גם כאשר הרכב כבוי הידית קשה. הנעתי את הרכב, והרכב נוסע. פתחתי מכסה מנוע ו2 השטנגות לגיר מחוברות. השטנגה הנמוכה, מחוברת לזרוע שניתן להזיזה ביד, ימינה ושמאלה. השטנגה העליונה, מחוברת לזרוע שלא זזה. יש לה חיבור מהיר עם לחצן קפיצי אך אין מספיק מקום לשחרר אותה.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
הגלגלים שלי: מאזדה 2\פיאט בראבו
|
כבל הילוכים קרוע.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
עוד שאלה...
מהכבלים איזה מהם קרוע? זה שזז בחופשיות עם הזרוע של סלקטור ההילוכים(נמצא נמוך בגיר) ? או זה שלא זז ונמצא בסלקטור הגבוה בגיר? ואיך אפשר לדעת שהגיר בסדר? כלומר, שהכבל לא נקרע בגלל שהסלקטור תקוע? נערך לאחרונה על ידי Yishay10 : 04-11-13 ב 12:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
העברת הילוכים "קשה" (ספייס ידנית.) | דניאל_חיפה | פונטו - טכני | 3 | 14-12-12 19:47 |
הנמכת ידית הילוכים ידנית-פונטו גרנדה | ben12314 | שיפורים וקוסמטיקה | 0 | 23-02-12 18:57 |
העברת הילוכים בגרנדה 1.4 ידנית באיזה סל"ד | maximmm | גרנדה פונטו - טכני | 2 | 28-01-12 11:51 |
למכירה תיבת הילוכים ידנית של אונו 1.4 | Aditi | מכירה | 1 | 18-04-10 04:37 |
למכירה תיבת הילוכים ידנית של אונו 1.4 IES | Aditi | מכירה | 2 | 06-03-10 21:47 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד