![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
מלפני שבוע האוטו לא ננעל בנעילה המרכזית ואתמול היתרוקן המצבר (שנפ חדש חדש) יש קשר ???
קודם כל תודה לכם,
האוטו :פונטו ספייס, 2001, ידני ,עם נעילה מרכזית עם שלט. מצבר שנפ נקנה לפני חודשיים מאוטו דיפו אז ככה מלפני שבוע ככה כשנעלתי את הרכב במקום שיעשה 2-3 ציפצופים וינעל הוא התחיל לצפצף בלי סוף כשבדרך כלל זה קורה בגלל שיש דלת פתוחה אבל כל הדלתות היו סגורות, ועכשיו אני נזכר שכל פעם שההיתי מגיע לאוטו הוא היה פתוח וחשבתי שאני השארתי אותו ככה. אתמול באתי לנסוע והאוטו לא הניע ורק עם כבלים הצלחתי להניע אותו ובכל פעם שרציתי להניע ההיתי חייב כבלים, אז השארתי תאוטו באתי לנעול אותו ושוב הוא ציפצף כאילו יש משהוא פתוח ולא ננעל, אז נעלתי אותו ידני, מה אני אמור לעשות , אני חושב שיש משהוא שגורם לאוטו לא להתכבות ואותו דבר מרוקן תמצבר, ללכת למוסך ? חשמלאי ?. טוב עדכון ירדתי לאוטו ושוב ניסיתי את מזלי והפעם קרה משהוא מוזר, כשהמכסה מנוע היה פתוח האוטו ננעל, כאילו מספיק שההיתי לוחץ בכפתור שפותח אותו ואחרי זה הוא היה ננעל, וכשניסתי לנעול אותו כשהמכסה סגור הוא המשיך לצפצף, יש מצב שיש איזה חישן במחסה מנוע שמונע מהאוטו להינעל ?. נערך לאחרונה על ידי peretz.itay : 25-09-13 ב 13:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
חיישן מכסה מנוע
יתכן שמותקנת במכוניתך מע' אזעקה (בהתקנה מקומית) שגם התקינו לה מתג לחצן קטן למכסה המנוע, כדי שהאזעקה תצפור אם פורצים ופותחים מכסה מנוע.
במקרה כזה, יתכן שמתג זה אינו נלחץ ע"י מכסה המנוע כשהוא סגור ולפעמים זאת רק שאלה של כוון. בברכה - רפי לין
![]() |
#3 |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
טוב ההיתי במוסך והאלטרנטור לא מטעיין מספיק את המצבר אז אני ישים אחד משופץ,
ו |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
איך מפרקים את הקונסולה המרכזית | dolevh | פונטו - טכני | 4 | 22-05-12 09:24 |
סוויץ' ננעל? ספייס ELX 2001 | entrecote | פונטו - טכני | 2 | 14-07-11 22:51 |
מפגש ענק של מועדון אלפא מלפני שבועיים | רפי לין | רכב כללי | 0 | 09-06-11 22:16 |
מוסך פיאט מלפני כ 50 שנים | רפי לין | פיאט אספנות | 1 | 17-04-11 02:12 |
פונטו MK1 - מכסה מילוי הדלק לא ננעל | פורום הגראז' | 1 | 02-03-07 19:39 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד