![]() |
|
![]() |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Guest
|
אונו S60, שנת 93, אוויר יוצא באופן קבוע מפתחי האיוורור
שלום לכולם
שתי בעיות בפיאט אונו S60 שנת 93 1. החימום לא עובד- זה אני מניח בגלל שרדיאטור החימום סתום 2. זרם אוויר שיוצא באופן קבוע מפתחי האיוורור הקדמיים (המרכזיים בלבד) בעת נסיעה למרות סגירה של המכוון בלוח השאלה האם הדברים קשורים אחד בשני האם זרימת האוויר הלא רצוייה נגרמת בגלל סתימת הראדיאטור או שיש סיבה אחרת ברכב מותקן מזגן של רסקור (כמובן) שעובד רק דרך פתחי האיוורור הקדמיים ד"א, סגירת התריס לא עוזרת, האוויר ממשיך לזרום... תודה על התגובות [ |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
למה "רסקור כמובן"? לי יש מזגן מקורי.
בין 2 הפתחים יש גלגלת, האם שאתה סוגר אותה יש כניסת אוויר? לגלגלת הזאת התכוונת? |
![]() |
#3 |
Guest
|
רסקור מככבים במזגנים הלא מקוריים בפיאט
לא שיש בעיה עם זה, מזגן מעולה כן הכוונה היא לגלגלת הסגירה של התריס האוויר זורם כל הזמן גם כאשר הגלגלת במצב סגירה |
![]() |
#4 |
Guest
|
בצד ימין יש בורר, כנראה הוא מכוון לכניסת אוויר מבחוץ. כוון אותו לסחרור אוויר בתוך הרכב וחזור לדווח.
|
![]() |
#5 |
Guest
|
הוא מכוון לסחרור אוויר פנימי
למרות זאת זורם אוויר משהו ממש לא ברור זה קורה מאז שיש לי אותה (הרבה מאוד זמן) |
![]() |
#6 |
Guest
|
מצטרף לבעיה . אונו 87 1301 . אוויר זורם כל הזמן פנימה וגם החימום לא פעיל (החימום עובד רק לזכוכית הקידמית והראדיאטור הוחלף לחדש)
האם יש תריס שמעביר בין האוויר מבחוץ לאוויר מבפנים ? |
![]() |
#7 |
Guest
|
לי יש בעיה אחרת במזגן שאני מעביר על כבוי נכנס אוויר חם מהפתחים המרכזים שזה על מקסימום נכנס קור מקדימה ומהשמשות יוצא חום
הקירור עובד בכול הפתחים אבל התריסים מקדימה עדין מכניסים אוויר מבחוץ |
![]() |
#8 |
Guest
|
מצטרף לבעייה גם אצלי החימום לא עובד לא בחלון ולא בפתחים
|
![]() |
#9 |
Guest
|
לכל מי שיש אונו דור שני, עם מזגן לא מקורי:
האוורור יכול לצאת רק משני הפתחים באמצע. המזגן יכול לצאת רק מהפתחים באמצע ובצדדים החימום יכול לצאת רק לרגליים או לשמשה. למה זה ככה? ככה תכננו את המזגנים בישראל. אפשר לשנות את זה, אבל זה דורש לא מעט עבודה. |
![]() |
#10 |
Guest
|
אין בעיה שהמזגן יוצא רק מקדימה
אין בעיה שהחימום רק לרגליים או לחלון הקדמי הבעיה היא שסתם אוויר (לא מזגן ולא חימום) נכנס באופן קבוע דרך הפתחים הקדמיים המרכזיים בעת נסיעה למרות בחירת אפשרות של סחרור פנימי של אוויר |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד