![]() |
|
![]() |
בראבו - טכני טכני - דגמי בראבו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: בראבו
|
![]()
אתמול קרה לי משהוא מוזר. פתאום באמצע הנסיעה נדלקה לי נורת מנוע והרכב התחיל לרעוד , בלי לחשוב יותר מדי ( ובגלל שהרכב נקנה רק לפני חודש) נסעתי למוסך המרכזי בתל אביב. במזכירות של המוסך נאמר לי שרק הבדיקה (חיבור למחשב הרכב ובדיקתו ) תעלה לי 500 שח (נשמע לי קצת מופרז אבל ניכה לא לוקח סיכונים) . לאחר כשעה חיברו את הסורק תקלות ונמצא שאין הצתה בצילינדר 2 ו 4 וכנראה שבטיפול האחרון לא הוחלפו מצתים . ( טיפול אחרון לפני 20k מוסך מורשה באשקלון)הרכב כרגע עם 81k .אחרי שעה של המתנה הבחור התחיל לעבוד על הרכב (עבודה גם עליי כנראה) כשאני כל הזמן מסתכל על עבודתו מהצד . פתאום ניגש אליי המנהל של המוסך ומבקש שאני אתרחק מהרכב ואמתין בחדר ההמתנה , על מנת לא ליצר אי נעימות התרחקתי קצת( למרות ששאלתי את המוסכניק האם אני מפריע לו ונעניתי בשלילה). לאחר שעה וחצי של " עבודה" ( רוב הזמן המוסכניק הסתובב בין רכבים אחרים) הרכב היה גמור. והנה הפלא הוגש לי חשבון על סך 1200 שח .
האם זה מופרז??? מוגזם?? עבודה בעיניים??? ניפוח מחיר?? נערך לאחרונה על ידי jenyaZV : 24-08-13 ב 17:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
לעניות דעתי חיבור למחשב תמורת 500 ש"ח זה לכאורה חוצפה גדולה של המוסך, ואני באופן אישי הייתי מתלונן הלאה, בטענה שהמוסך הנ"ל ניצל את המצוקה (הרכב לצורך העניין היה תקוע) כדי לגבות תשלום מנופח. מעבר לזה, נהוג כי החיבור למחשב הוא חינם במידה ותיקנת את התקלה במוסך, וכך עשית.
מחירי העבודה של פירוק והחלפת המצתים בסדר גמור, מחירי הפלגים קצת גבוהים, אם כי איני מכיר את הפלאגים של הבראבו ויכול להיות שהם יקרים בכל מוסך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT אבארט'
|
ניראה לי כמו קישקוש בלבוש.
היתה לי גם תקלה של רעידה ותקלת מנוע. בסה"כ התנתק קונקטור מהצילנדר. לא רואה סיבה אחרת אצלך. שחר
![]() |
#4 |
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
גם אני כאשר טיפלתי במורשה לפחות פעמיים חובר הרכב למחשב, התקלה אותרה וטופלה במוסך.
לא קרה פעם אחת שחויבתי על חיבור למחשב, וזאת בגלל שטיפלתי שם. מכיוון שאתה במרכז ממליץ לך לטפל במוסך שמשון ביהוד. ערן
![]() |
#5 |
Senior Member
הגלגלים שלי: שוקל בראבו
|
לומדים. המחיר הזה של חיבור לסורק תקלות הוא לא פחות משערוריה, השאר סביר. אבל אחרי ביקור קצר במוסך המרכזי שערכתי לפני כחודש והזעזוע הבלתי נמנע מזעריריותו היחסית למוסך הקודם, צריך אולי לתת לרגש הרחמים לעבוד ולהסתכל על הענין כסוג של גמילות חסדים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
"המחיר הזה של חיבור לסורק תקלות הוא לא פחות משערוריה"
שערוריה ?. אני חושב בשונה ממך שזאת גניבה. כדי לדעת שאין הצתה בצילינדר 2 ו 4, אין צורך להתחבר למחשב בדיקה. דוד.
![]() |
#7 |
Junior Member
הגלגלים שלי: בראבו
|
המסקנות שלי אני עשיתי . החוצפה שלהם לא תעבור בשתיקה ממני לכן אני מבקש להעביר את זה הלאה לאחרים שלא יפלו בפח . מוסך אמיר בתל אביב ברחוב דרך שלמה 38 הוא מוסך גנב (מוסך מורשה פיאט ) .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: Cupra R
|
אממ
צטט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מה דעתכם על בראבו 2009/10? | gozal | יעוץ ברכישת רכב | 1 | 26-11-11 22:19 |
התייעצות ברכישה| בראבו 2009 | snekos | יעוץ ברכישת רכב | 4 | 12-07-11 22:48 |
מיגון בראבו 2009 | eldorado | בראבו - טכני | 4 | 07-04-10 14:45 |
פונטו גרנדה חדשה בעייתית | מוניה יונוביץ | גרנדה פונטו - טכני | 0 | 12-01-10 15:17 |
צריכת דלק בעייתית בספייס 2002 | shaked | פונטו - טכני | 5 | 07-04-08 03:16 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד