![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט
|
איפה ניתן לרכוש מחשב (ECU) חדש/משומש? פונטו ספייס 06
שלום,
במוסך נקבע כי מחשב המנוע (ECU) תקול, והמחיר של מחשב חדש מקורי מהיבואן הוא פשוט בלתי הגיוני. האם מישהו מכיר מקום בארץ שמוכר מחשב חדש במחיר שפוי? או שאולי מתקן מחשבים אלו (האם כדאי לתקן?), או מוכר מחשב משומש מאופס? מדובר בפונטו ספייס 06 מנוע 1.2 , 8 שסתומים. דגם מנוע 188a400. תודה מראש לעונים. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
כתוב בגוגל "תיקון מחשב רכב" תקבל כמה כתובות, ותתייעץ איתם.
אפשר לתקן וגם לקנות משומש. דוד.
|
|
|
|
#3 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מחשב נהול מנוע
מה הבעייה ברכב והאם מי שאיבחן שהמחשב פגום הוא מקצוען ואיבחונו מוסמך?.
האפשרויות לתיקון המחשב או רכישת מחשב אחר הנן באזור המרכז ולא לשכוח שצריך לקודד במחשב אחר את קוד האימובילייזר המקורי של המכונית (פיאט קוד) ולא כל אחד מסוגל לכך. בברכה - רפי לין
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
יש קוד תקלה של קויל, וכנראה שלפחות צילינדר אחד לא עובד (כנראה שניים).
המוסך הוא מורשה, מאמין שהם יודעים לאבחן. מקריאה באינטרנט, הבנתי שזה אפשרי לאפס מחשב משומש כך שאפשר רק להרכיב אותו ברכב אחר, והמחשב כבר קולט באופן אוטומטי את הקוד של האימובילייזר. האם נכון? באיזור הצפון אין בכלל מישהו שמתעסק עם מחשבי רכב? אם באיזור המרכז, יש מישהו ספציפי שהוא מומלץ? עשיתי חיפוש בגוגל, אבל אין לי מושג למי לפנות. למישהו יש הערכה כמה אמור לעלות מחשב משומש לרכב זה? תודה על כל עזרה. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מחשב נהול מנוע
נראה לי שאכן האיבחון הוא נכון ואין יציאת פיקוד מהמחשב אל אחד מסלילי ההצתה (קויל).
לצערי הרב, בצפון איני מכיר מישהוא שעוסק במחשבי רכב. בדוק האפשרויות עם איל נוימן שכאן: www.musach.co.il/details.asp?id=555 בהצלחה ובברכה - רפי לין
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
רפי, התקלה מראה קויל, אבל נאמר לי משהו לגבי זה שהמזרקים לא מקבלים פקודה או משהו כזה.
הם בדקו את המזרקים דרך המחשב שלהם, וכנראה יצא שהם תקינים אם האבחנה היא שהמחשב מקולקל. האם מחשב מקולקל יכול לגרום לכך שהמזרקים לא מגיבים? |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Senior Member
|
צטט:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
התשובה היא כן.
דוד.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| למישהו יש מושג איפה מוצאים ג'אנט משומש ל-HGT? | cyclic | פונטו - טכני | 6 | 14-10-10 20:33 |
| מחשב פיאט פונטו S75 97 (או, כיצד ניתן להתחבר אליו) | waterball37 | פונטו - טכני | 4 | 22-01-09 22:59 |
| פונטו דור שני - בוקסה טורקס לבית מצערת, מה המידה והיכן ניתן לרכוש? | raanan_t | פונטו - טכני | 0 | 17-11-08 02:22 |
| מגש תא מטען פונטו - היכן ניתן לרכוש? גם משומש... | רונה | פונטו - טכני | 2 | 29-11-07 08:16 |
| למכירה מחשב משומש לפיאט פונטו 1.1 | מכירה | 1 | 05-07-06 03:28 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד