![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
החלפת מנורות בפאנל של הכפתורי חלונות + אדים ומצב city (ספייס)
שלום לכולם, אתם בטח מכירים את הפאנל הבא בפונטו דור שני, אחרי שהחלפתי את הנורה הפנימית לצבע כחול ויש הרבה אלמנטים כחולים ברכב חשבתי להפוך גם את הנורות של הפאנל הזה לצבע כחול (כמו שתראו בתמונה הבחור העביר את זה לירוק, ואני מעדיף כמובן להעביר לנורות לד שיהיו יותר איכותיות ונוחות.
השלב הבא הוא להחליף את הלוח שעונים - אבל זה ממש לא לחוץ ויש עוד זמן, דווקא לא רע לי עם הכתום, אני אוהב אותו פשוט לדעתי כחול יתאים יותר. אז הפאנל המדובר זה הפאנל הזה: 2 שאלות - איך מוציאים אותו בצורה נכונה ? פשוט להכניס איזה סרגל ולמשוך לבחוץ או שיש טריק כלשהוא ? שאלה שנייה - מישהו יודע איזה נורות יש שם וכמה נורות צריך ? כמובן שאם אני אקבל תשובה על השאלה הראשונה אני פשוט אוציא את הפאנל - יבדוק איזה סוג נורה וכמה נורות צריך ויזמין נורות לד מתאימות מאיביי. תודה רבה לכל מי שיעזור, כל עצה / עזרה / הערה יוכלו לעזור, אם יש הערות גם בקשר להחלפת הלוח שעונים אז אני אשמח, גם עידודים יתקבלו בברכה כי נכון לעכשיו אני מוותר על הקטע של הלוח שעונים בעיקר בגלל שזה נראה לי מסובך ואני מעדיף לא להתעסק סתם במידה ואני לא בטוח במה שאני עושה ויודע שאני יעשה את זה טוב. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
החלפת מנורות בHGT | leo2004 | פונטו - טכני | 8 | 18-02-13 13:46 |
נורות בפאנל מזגן - פיאט פונטו ספייס 01 | אברג'ל ד | פונטו - טכני | 22 | 08-11-12 14:32 |
החלפת נורה בפאנל מזגן | yhoda1234 | גרנדה פונטו - טכני | 4 | 09-07-12 23:10 |
החלפת מנורות | Guter | פונטו - טכני | 4 | 11-06-12 01:05 |
שמן בתוך המצערת ומצב כמות המים ברדיאטור. | פורום הגראז' | 4 | 30-04-06 18:51 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד