![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
טיפול 10,000 לבד.
שלום לחברי הפורום,
הגיע הזמן לטיפול 10,000 והחלטתי לבצע אותו לבד/בעזרת חבר. האם יש היכן לקנות בב"ש פילטר שמן ופילטר אויר מקוריים? האם יש לא מקוריים של חברות מומלצות? אם יש באר שבעי שעובר מידי פעם אצל סודאי או בסביבתו, אשמח אם יוכל לעשות ג'סטה לחבר פורום ![]() איזה שמן מומלץ? (כרגע בשימוש של 10/40 חצי סינטטי של ליקוי מולי) יש חברה עדיפה כלשהי? בנוסף, חשבתי לטפל בכך שהמנוע הפך די רועש. יאיר אמר שזה אולי קשור לכיוון של השסתומים. האם יש עוד רעיונות מה יכול לגרום לרעש? יאיר, אם אתה עדיין באר שבעי (ראיתי את המודעה שפירסמת) אשמח אם תרצה ותוכל לעזור. הבירה עלי ![]() לילה טוב, מתן.
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
רכישת חלפים לטיפול בפונטו
אני מאמין שתוכל לקנות חלפים במוסך המורשה של פיאט שבבאר שבע :
ב.ט. שרותי רכב בע"מ הסדנא 4, באר שבע טל' 08-6287112/4 רעשים במנוע עלולים להיות גם בגלל גורמים אחרים כאלטרנטור, מדחס מזגן, משאבת מיים, מיסב גלגלת ועוד ולכן מומלץ קודם לאבחן את מקור הרעש ולא לעשות סתם דברים ללא צורך. בברכה - רפי לין
האתר לחיפוש מוסכים ושרותי רכב www.musach.co.il פורום טכני לרכב www.musach.co.il/forum פייסבוק http://www.facebook.com/profile.php?id=600554043 נערך לאחרונה על ידי רפי לין : 03-07-13 ב 10:16. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
מניסיון תוכל לרכוש חלפים במוסך המורשה, ב.ט שירותי רכב כמו שרפי ציין אך המחירים מאוד יקרים ביחס לסודאי.
לדוגמא עבור עבור שתי פחיות פארפלו אתה תשלם מעל 100 ש"ח במקום 80 . כך גם עבור הפלאגים. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
פעם שעברה שיצרתי איתם קשר בנוגע לפלגים, אמרו לי שכלל אין מקורי, רק תחליפי של NGK, וגם זה במחיר די גבוה.
מחר אתקשר ואשאל לגבי פילטר שמן. בסוף קניתי פלגים מסודאי, גם מקורי וגם במחיר טוב יותר.
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
אם אתה רוצה שאני יעזור לך יש לי כמה שעות על בוקר בשישי שאני אוכל להיתפנות בשבילך אז דבר איתי
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
שישי הקרוב אני עובד
![]() אני אקנה את הדברים, ואם שישי הבא תוכל לעזור, אני אבקש שלא ישבצו אותי בשישי הבא. תודה רבה
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
אוקי מקווה שיסתדר דבר איתי
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
לגבי השמן, כל 10W40 של חברה נורמלית
אם אתה משתמש ב LM הצהוב, הוא שמן מינירלי בכלל ולא חצי סינטטי והוא לא מומלץ. אני משתמש ב AGIP כל השנים. פילטר שמן רק מקורי. אם אתה מחליף את נוזל הקירור, ממליץ לך לחפש גלון של 4 ליטר שמהול כבר ומוכן לשימוש. אני רוכש אותם במוסך ברחובות, אם אתה עובר או באזור שם אגיד לך את שם המוסך. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
chesh, לגבי הנוזל קירור שדיברת עליו, זה פראפלו או משהו אחר?
אם זה פראפלו, מה שם המוסך ואיפה הוא נמצא? וכמובן מה המחיר לגלון של 4 ליטר מהול. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
ברור שפראפלו
עד לפני כמה שנים סודאי גם החזיק אותם אך כולם עברו לנוזל מרוכז שמצריך מהילה ואז צריך לשבור את הראש עם מה לערבב אותו (מזוקקים, רגילים, מינרלים, מזגן וכו'..). מוסך איציק ברחובות http://www.musach.co.il/details.asp?id=528 מחזיק גלונים של 4 ליטר במחיר 90 ש"ח (אם אני לא טועה) מוכנים לשימוש כבר מהיצרן. מדובר על פראפלו כחול.
נערך לאחרונה על ידי chesh : 04-07-13 ב 12:24. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| טיפול 60K | chenrp | פונטו - טכני | 12 | 23-12-11 19:11 |