![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
פיאט פונטו ספייס עם מנוע "רטוב" / מזיע.
הלכתי לבדוק פונטו - הרכב במצב מצוין נוסע טוב ק"מ נמוך הכל נראה מעולה רק יש בעיה אחת שמחשידה - כשפתחתי את מכסה המנוע הייתה רטיבות על המנוע שככל הנראה נוצרה משמן - האיש אמר שהאוטו לא אוכל שמן בכלל וזאת הזעה - ראיתי כמה רכבים פונטו שנוסעים ככה וזה פשוט ניהיה כמו מן דבר כזה קבוע שבכל פונטו המנוע קצת "רטוב" / מזיע שם בדיוק במקום הזה.
מה אתם אומרים ? הרכב עם ק"מ נמוך ואני לא חושב שיש קשר לראש מנוע או משהו דומה - מה גם שזה הדבר היחיד המחשיד באוטו כל שאר הדברים מעולים. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Grande
|
בפיאט כדאי להתמקד בטיפולים בזמן במוסך מורשה
שימוש בפראפלו לקירור ולא מים לעשות בדיקה לרכב לפני קניה. לבדוק שאין סימני מים בשמן ועוד... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
צריך לברר מהיכן ההזעה אם מאטם שסתומים או מאטם ראש חלילה או ממקום אחר, אם זה מאטם שסתומים אז זה ממש לא נורא אז החלפה של האטם היא שעה שעה וחצי במוסך ועלות לא גבוהה .
גש למוסך לאבחון והצעת מחיר ותחזור
|
|
|
#4 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
צטט:
החלפה פשוטה וזולה של האטם פתרה את הבעיה. |
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| החלפת ה"תפוח" ו"סקין" לדוושת בפונטו ספייס 2006 ידנית | JohnPunto | שיפורים וקוסמטיקה | 5 | 05-04-12 16:26 |
| פיאט 500 עם מנוע 900 סמ"ק "טווין אייר" בישראל פיאט 500 עם מנוע 900 סמ"ק "טווין אייר | רפי לין | פיאט כללי | 6 | 23-02-12 09:24 |
| מנוע השנה 2011 - מנוע "טווין אייר" של פיאט | רפי לין | פיאט כללי | 1 | 20-05-11 00:30 |
| פונטו ספייס 2001, טורים "נופלים" לסרק מתחת ל-2500 סל"ד | fugazi | פונטו - טכני | 16 | 07-10-10 14:52 |
| מנוע "מגמגם" - ספייס 2001 16V גיר רציף | Ron_Dadon | פונטו - טכני | 9 | 15-08-10 13:20 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד