![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
המלצות לרבעיית בולמים לפונטו דור 1
עדיין נוהגים פה על דור 1 מישהו?
מחפש המלצה לרבעיית בולמים. תקציב עד 1000 שקל כולל עבודה, כיוון פרונט ומה שביניהם. זה מספיק לבולמים איכותיים או שאצטרך למתוח את התקציב? על מה להתמקד? בולמים של KYB, מונרו או אחרים? האם לחשוב בכלל על בולמים של קוני או שהם לא מומלצים לנסיעה יומיומית? |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
דרך אגב
הגומיה שמתחת לקפיץ השמאלי קרועה ונראית מוזר, אני נוסע ככה כבר למעלה מכמה שנים אבל רק עכשיו התחילו קירקושים והבולם שעל הקפיץ הזה התחיל לנזול. בתמונה מספר 1 רואים את הקפיץ והבולם הימני. שם המצב נראה בסדר. בתמונה מספר 2 רואים את הצד השמאלי, סימנתי את הגומיה שנראית מעוכה באדום. כבר שנים שאני נוסע ככה ולא הרגשתי דבר. סימנתי גם בכחול גומיה שמתחילה להיקרע, האם הגומיה הזאת קשורה לבולם? בתמונה מספר 3 רואים את הגומיה של הקפיץ עצמו ממבט עליון. היא דווקא נראית בסדר. בתמונה מספר 4 רואים את הגומיה שהמעוכה, הבנתי שהיא לא קשורה לקפיץ? בזמנו יצא לי לשאול במוסך לגבי זה אבל אף אחד לא רצה להתעסק עם זה ואמר שאין גומיות כאלה כבר להשיג. אם אני כבר רוצה להחליף את כל הבולמים, שווה לשים דגש על הדברים האלה לא? האם הגומיה המעוכה היא בעצם כרית בולם תחתונה או שאין דבר כזה? האם מומלץ להחליף גם את 4 הקפיצים אם אני כבר מחליף את כל הבולמים? הרכב לא נמוך או שוקע, אני יודע שהוחלפו זוג קפיצים ובולמים (הקדמיים אני מניח) ב 2006, אין לי מושג למה. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
שאלה לרפי
היום בדקתי את הנושא במוסך, הסיכום הוא שאצטרך להחליף את כל הבולמים כי הם גמורים. לגבי ה Bump Stop שמסומן בכחול, אמרו דווקא שזה נראה בסדר. לגבי הגומיות אמרו שאין להשיג כאלה. הופנתי ל ePER של פיאט. http://eper.fiatforum.com/eper/navi?...OD=0&DRW_NUM=2 כאן אפשר לראות את הגומיות הנ"ל. נקראות THRUST RING - מק"ט: 7584934 האם יש דרך להזמין אותם? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
הזמנת חלפי פיאט?
מה כוונתך בלהזמין החלפים, בארץ או מחו"ל?.
בברכה - רפי לין
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
מאיפהשהוא בכללי.
לא מאמין שמ.י.ר חלפים או סודאי מחזיקים כאלה. אני חושב שאצטרך להזמין דרכם כי עצמאית לא מצאתי ב ebay או מקומות כאלה. מי עוד עובד עם ePER חוץ מ מ.י.ר וסודאי ומורשה לייבא אותם? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
טבעות גומי לבולמי זעזועים
נא טלפן אלי לנייד 050-5853422 ואולי אוכל לסייע לך.
בברכה - רפי לין
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
לבסוף נמצאו הגומיות הארורות האלה אצל סודאי, נראה לי היחיד בארץ שעדיין החזיק אותם.
סוף סוף אפשר להתחדש בגומיות טריות אחרי 17 שנה! תודה רפי! |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בולמים לפונטו דור 1 | yair068 | פונטו - טכני | 4 | 19-06-09 20:11 |
| שמן מנוע לפונטו יש המלצות? | RFOX | פונטו - טכני | 50 | 11-02-09 16:31 |
| המלצות על שמנים וחלקים לפונטו 2003 | zah | פונטו - טכני | 1 | 11-02-09 01:19 |
| פונטו ELX 02 - מחשבות על החלפת בולמים ובקשת המלצות | raanan_t | פונטו - טכני | 7 | 18-01-09 22:54 |
| בולמים לפונטו ספייס | פורום הגראז' | 4 | 19-08-06 11:37 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד