![]() |
|
![]() |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Guest
|
הוספת כונס ? לקופה
אז ככה,
יש לי בקצה המכסה מנוע מעיכה קטנה, שאני מתכוון לתקן בקרוב. ראיתי (בחו''ל) פיאטים עם כונסים,ואפילו כונסים ייעודיים למכירה בחו''ל. חשבתי לעצמי - על הדרך :P שאלתי היא, האם ישנה מגבלה לגבי המיקום ? (לא לגרום נזק בימים גשומים) או בכלל האם למישהו יש סיבה מדוע לא לעשות ? ולא - אני לא מתכוון לעדה של :"יש לך רכב מדהים אל תיגע בו" תודה ![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
השאלה עברה בראשי מספר פעמים . המסקנה שאני הגעתי אליה היא אם כבר כונס אז הפוך (יש דוגמאות מושקעות בתוך המכסה) ככה שאוויר חם יוכל לצאת אבל מים לא יוכלו להכנס.
וכמובן לדאוג למנקז מים מתחת למכסה למקרה ויורד גשם (לא במצב נסיעה) . |
![]() |
#3 |
Guest
|
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח צר לי לאכזב אותך אבל אני אחזור על אותו משפט מפורסם "יש לך אוטו מדהים, אל תיגע בו".
הפיאט קופה, לפי דעתי, היא אחת המכוניות היותר יפות שנוצרו אי פעם וללא ספק אחת המיוחדות, על אחת כמה וכמה בארץ. אז למה, אני שואל, צריך בכלל לשנות משהו בדבר המדהים הזה. זה דבר שאני פשוט לא מצליח להבין. |
![]() |
#4 | |
Guest
|
צטט:
![]() תציץ בתמונות של רכבים מחו''ל ותראה שאם מבצעים דברים בטעם יוצא עוד יותר יפה ![]() הקונס שמעניין אותי הוא לא שקוע אלא בולט מעט החוצה ראיתי מס' רכבים שונים עם אותו הכונס בדיוק על פניו אין מניעה ממים לזרום פנימה - באזור שמעל המנוע האם זה מסוכן ? |
|
![]() |
#5 |
Guest
|
תעלה תמונה, או תן לינק לתמונה.
|
![]() |
#6 |
Guest
|
|