![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
מזגן לא נדלק
פונטו ספייס 2002 ידני 60 כ"ס
היי חברים יש לי שאילה בקשר למזגן הוא הפסיק לעבוד והבורר של המאוורר 1 2 3 4 לא עובד באף אחד מהמצבים רק אתמול נהניתי מהקור בצהרים יש למישהו כוון ? האם אתם יודעים איזה פיוז למזגן מי שיש לו סקיצה שישלח מה שיש לי ברכב שמו שמה קודנית וכלום לא ברור עוד שאילה מה מספר מפתח ההילין של קרתיר השמן |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
תיבדוק אם המדחס ניכנס לפעולה כשאתה מדליק את המזגן ע"י כך שיהיה שינוי בסיבובי המנוע ואם אתה לא סם לב לשינוי משמעותי תיבדוק אם הוא מיסתובב אם גם את זה אין באפשרותך לעשות תיבדוק אם יש שינוי בטמפ' צנרת המזגן שניכנסת לתא הנוסעים צינור אחד אמור להיות קר ואחד חם
אם יש שינוי בטמפ או כל אחד מהגורמים האלה אז תיבדוק אם יש פיוז שרוף אם אין פיוז שרוף תיבדוק אם המאוורר טפוס ואם מגיע אליו מתח אם לא מגיע אליו מתח אז הבעיה היא במפסק המצבים שמדליק את המאורר הסבירות היא שזו הבעיה גם בלי לבדוק תחילה אם מע' הקירור ניכנסת לפעולה בנוגע למפתח לאליך להישתמש אם אני לא טועה אז אלן 13מ"מ יעשה את העבודה יש לי חבר עם אותו רכב ואני עושה לו את הטיפולים |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
הנה הסקיצה של המזגן במכוניתך.
דוד.
|
|
|
|
#4 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מפוח פנימי
למפוח הפנימי יש נתיך של 30A בתיבת הנתיכים שבתא המנוע.
האם כשמתג הבורר נמצא על מצב הפעלה ואתה לוחץ עליו להפעלת המזגן, נדלקת בו הנורה הצהובה שמראה שהמזגן פועל?. תקלה נפוצה שהמפוח לא פועל, הנה מגע שרוף או חופשי במחבר החשמלי אל המפוח עצמו. מצורף שרטוט, מדויק יותר, של מע' הפעלת המפוח הפנימי. נא עדכן ממצאים ותוצאות, לכשיהיו. בהצלחה ובברכה - רפי לין
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: fiat s60
|
זה פיוז ומפתח אלן 12.
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| תאורת פאנל מזגן ומאוור מזגן לא עובדים | brus22 | פונטו - טכני | 2 | 09-01-13 21:06 |
| ספייס 2005, החלפת פילטר מזגן -> מזגן לא מקרר? | shayks | פונטו - טכני | 4 | 27-06-12 15:22 |
| מזגן | קליין | פונטו - טכני | 12 | 26-05-11 22:15 |
| מי מזגן? | wizmaster | פונטו - טכני | 3 | 16-05-11 01:49 |
| בקשה לסיוע בבעית מזגן בפונטו HSD 95 - מזגן רסקור | פורום הגראז' | 10 | 15-05-07 17:26 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד