![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: xtz s75
|
![]()
שלום לכולם .
מאז שקניתי תאוטו שמתי לב שאין קירור באוטו , בגלל הקיץ החם החלטתי לסדר את מערכת הקירור באוטו , לאחר קריאה מרובה פה בפורום הבנתי שחסר לי גז קירור באוטו , אז החלטתי שאני הולך למזגניסט רכבים שיסדר לי את הבעיה , המזגניסט חיבר לי מכונה אם שני שעונים והתחיל למלא את הגז , לאחר מילוי הגז ביקש המזגניסט שהדליק את המיזוג , הפעלתי את המדחס והקירור וכלום , נורא התבאסתי שהמיזוג לא עובד , לאחר שהבין המזגניסט שאין קירור התחיל לעקוב אחרי חוטי החשבל של המזגן וגם עקב אחר הפיוזים במכסה מנוע , לאחר כמה דקות הרגשתי באמת שיוצא קירור , אבל יכול להיות גם שדימיינתי בגלל שכבר ירדה השמש וכבר לא היה כזה חם בחוץ , לאחר מכן בדרך הרגשתי שוב שהמזגן לא מקרר בכלל , אז בדקתי שני פיוזים שחורים גדולים והם היו תקינים , בדקתי כם פיוז צהוב גדול וגם הוא היה תקין , לחצתי על אחד הפתחים שמהם המזגניסט מילא גז ויצא חומר ירוק . כמה הערות חשובות - האוטו פונטו 98 גדם HSD 75 כוחות סוס . בעת הפעלת המדחס מהירות מנוע לא עולה . לאחר מילוי הגז היה רעש של משהוא מיסתובב , משהוא שלא היה קודם וזה פעל רק בהפעלת המדחס , והרעש בא מהמכסה מנוע מתחת לאלטנרנטור . יש תחומר הירוק מסביב לפקק של הבקבוקון של הגז. הלכתי לחשמלי רכב והוא טען באופן חד משמעי שצריך להחליף מדחס , וזאת מיבלי לבדוק חשמל ,גז , או כול משהוא אחר . אחד הפיוזים השחורים טיפה רקוב , אך הוא ניראה במצב טוב . המאוורר ניכנס לשני מצבי סיבוב בהפעלת המזגן אם המדחס . בקיצור תודה לעוזרים , והשמח לקצה חוט מאיפה להתחיל ולאיפה להמשיך , בכוחות עצמי מה שאפשר , ואם אפשר המלצה לבן אדם אמין באיזור רחובות תודה . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
אם המדחס לא ניכנס לפעולה גם כאשר עוקפים את המעגל שמספק לו מתח ע"י חיבור 12v ישר למדחס אז יש בעיה במדחס אם הוא כן עובד ואין קירור צריך לבדוק לחצים כדי לוודא שהבעיה במדחס כי אך יכול להיות גם בעיה אחרת כמו סתימה במערכת שתבוא לידי ביטוי בלחץ נמוך מאוד בקו יניקה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
פנה לחבר הפורום davidmzr הוא אחד מאנשי המקצוע הכי טובים ואמינים באזור רחובות הוא עזר ועוזר להמון חברי פורום עם כל מני בעיות ברכב לפני יומים החלפתי אצלו גיר לפיאט אונו שלי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צטט:
דוד.
שאלות בנושאים טכניים נא לפרסם בפורום. לכעוס ולהעלב הם, להעניש את עצמך על טעותם של אחרים. ![]() נערך לאחרונה על ידי davidmzr : 30-04-13 ב 09:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
הגלגלים שלי: xtz s75
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
שלח לי את הנייד שלך.
דוד.
![]() |
#7 |
Senior Member
|
דניאל, ביקשתי לשלוח לי את הנייד (המכשיר) שלך ולא את המספר.
![]() צפה לצילצול עוד רבע שעה. דוד.
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
כמה בעיות בפונטו אחת קטנה... | שירונת | פונטו - טכני | 6 | 16-12-12 11:47 |
בעיות בפונטו שלי | fiat-punto | פונטו - טכני | 2 | 10-08-10 15:03 |
איך מפרקים מכסה של כפתורי מיזוג אויר בפונטו ספייס 2001 | יעקב | פונטו - טכני | 7 | 14-05-08 21:43 |
בעיות שמן בפונטו | פורום הגראז' | 3 | 20-01-07 22:16 | |
בעיות בפונטו 90 elx | פורום הגראז' | 3 | 16-02-06 16:36 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד