![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: xtz s75
|
שלום לכולם .
מאז שקניתי תאוטו שמתי לב שאין קירור באוטו , בגלל הקיץ החם החלטתי לסדר את מערכת הקירור באוטו , לאחר קריאה מרובה פה בפורום הבנתי שחסר לי גז קירור באוטו , אז החלטתי שאני הולך למזגניסט רכבים שיסדר לי את הבעיה , המזגניסט חיבר לי מכונה אם שני שעונים והתחיל למלא את הגז , לאחר מילוי הגז ביקש המזגניסט שהדליק את המיזוג , הפעלתי את המדחס והקירור וכלום , נורא התבאסתי שהמיזוג לא עובד , לאחר שהבין המזגניסט שאין קירור התחיל לעקוב אחרי חוטי החשבל של המזגן וגם עקב אחר הפיוזים במכסה מנוע , לאחר כמה דקות הרגשתי באמת שיוצא קירור , אבל יכול להיות גם שדימיינתי בגלל שכבר ירדה השמש וכבר לא היה כזה חם בחוץ , לאחר מכן בדרך הרגשתי שוב שהמזגן לא מקרר בכלל , אז בדקתי שני פיוזים שחורים גדולים והם היו תקינים , בדקתי כם פיוז צהוב גדול וגם הוא היה תקין , לחצתי על אחד הפתחים שמהם המזגניסט מילא גז ויצא חומר ירוק . כמה הערות חשובות - האוטו פונטו 98 גדם HSD 75 כוחות סוס . בעת הפעלת המדחס מהירות מנוע לא עולה . לאחר מילוי הגז היה רעש של משהוא מיסתובב , משהוא שלא היה קודם וזה פעל רק בהפעלת המדחס , והרעש בא מהמכסה מנוע מתחת לאלטנרנטור . יש תחומר הירוק מסביב לפקק של הבקבוקון של הגז. הלכתי לחשמלי רכב והוא טען באופן חד משמעי שצריך להחליף מדחס , וזאת מיבלי לבדוק חשמל ,גז , או כול משהוא אחר . אחד הפיוזים השחורים טיפה רקוב , אך הוא ניראה במצב טוב . המאוורר ניכנס לשני מצבי סיבוב בהפעלת המזגן אם המדחס . בקיצור תודה לעוזרים , והשמח לקצה חוט מאיפה להתחיל ולאיפה להמשיך , בכוחות עצמי מה שאפשר , ואם אפשר המלצה לבן אדם אמין באיזור רחובות תודה . |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| כמה בעיות בפונטו אחת קטנה... | שירונת | פונטו - טכני | 6 | 16-12-12 11:47 |
| בעיות בפונטו שלי | fiat-punto | פונטו - טכני | 2 | 10-08-10 15:03 |
| איך מפרקים מכסה של כפתורי מיזוג אויר בפונטו ספייס 2001 | יעקב | פונטו - טכני | 7 | 14-05-08 21:43 |
| בעיות שמן בפונטו | פורום הגראז' | 3 | 20-01-07 22:16 | |
| בעיות בפונטו 90 elx | פורום הגראז' | 3 | 16-02-06 16:36 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד