![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו GT
|
תופעה מוזרה בספייס
ברשותי פונטו ספייס 2002 מנוע 16V
עשיתי לו ראש מנוע לפני שבוע (שטח החלפת גומיות שסתומים) הורכב עם סט שלייף עם אטם פח כמו שדורש הייצרן האוטו אין לו טורים סרק, הטורים מאוד נמוכים...אם נותנים גז ומחזיקים בטורים של 1000 1200 עובד יפה בנסיעה ההרגשה זה שהאוטו לא סוחב, מאוד קשה לפתח מהירות אתמול החלפתי את הממיר קטליתי ופלאגים ךאחר נסיעה בדיקה של 5 דקות שום דבר לא השתפר, שחניתי את האוטו פתחתי את המכסה מנוע והסתכלתי וראיתי שמהאמצע של הממיר עד מתחת למנוע כל הצנרת בצבע אדום (מחום) והמחוג של הטמפ' בכלל לא הגיע לאמצע יש למישהו רעיון מה יכל להיות? תודה רבה מראש |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
התופעה כלל לא מוזרה.
יש חדירת קומפרסיה מוצתת לאגזוז, בשל שסתום פליטה שרוף או לחוץ. דוד.
|
|
|
|
#3 |
|
מנהל
|
דוד לא מאמין שזה שסתומים נעשה שיפוץ לראש *** בדיקה ויצא תקין... יכול להיות שהטיימינג לא במקום ובגלל זה קורה?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
כן, יכול להיות שהטיימינג לא במקום. אבל הסיכויים קלושים שזאת הבעיה.
רציתי לציין את זה מראש, אבל הבנתי לפי כל הצרות שהיו לך ב-GT, שאתה כבר יודע להרכיב טיימינג. הרי כתבת, "אם נותנים גז ומחזיקים בטורים של 1000 1200 עובד יפה". בדוק קומפרסיה, ואני כמעט בטוח שבאחד הצילינדרים תהיה נמוכה, בשל הסיבה שכתבתי בתגובה הראשונה. אם בכול הצילינדרים הקומפרסיה תהיה נמוכה, לך לכיוון הטיימינג. לא לשכוח לעדכן. דוד.
|
|
|
|
#5 |
|
מנהל
|
כן עשיתי את הטיימינג אבל ללא המפתחות של פיאט, שמתי אותו במקום, אני אבדוק את הקומפרסיה ואני אעדכן, תודה דויד!
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
מנהל
|
לאחר בדיקה של הטיימינג שהיה במקום
הוחלט להחליף את הכויל, החלפתי גם על הדרך את המצרת זהו אין תקלה המנוע עובד חלק ויפה |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| ספייס 2001 - תופעה מוזרה | spidi | פונטו - טכני | 6 | 24-07-12 11:19 |
| תופעה מוזרה-טורים קופצים בהעברת הילוך | niminim81 | גרנדה פונטו - טכני | 3 | 11-04-12 22:10 |
| תופעה מוזרה בגרנדה פונטו 2008 | niminim81 | גרנדה פונטו - טכני | 3 | 19-01-12 19:41 |
| תופעה מוזרה בבראבו | KamiKaziK | בראבו - טכני | 3 | 26-10-11 01:47 |
| תופעה מוזרה עם המאוורר של פונטו SX 8 מודל 2003 | פורום הגראז' | 8 | 30-08-07 22:25 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד