![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
טורים עולים ויורדים בפונטו 97
אהלן חבר'ה,
אני חדש בפורום אז אם יש טעויות באופן פתיחת הנושא אתקן במידת הצורך. אז ככה קצת רקע על הרכב. פיאט פונטו (כמובן) ידנית שנת 97. ברשותי כבר שנה וחודש עברה 170 אלף ק"מ (עגול). קניתי אותה עם 151 אלף ק"מ לפני שנה. ראשית אציין שאני נוסע המון על הרכב, אני גר בחדרה ולומד בחולון ואני 3 פעמים בשבוע עושה את הדרך הזאת. עד היום האוטו שירת אותי נאמנה לאן שלא נסעתי. לפני כחודשיים הופיע בעיה כאשר הטורים רוקדים בנסיעה, פעם עולים ופעם יורדים, מורגש בעיקר בסרק כאשר הטורים לעיתים מגיעים ממש גבוה (אין מד טורים, המנוע פשוט מגיע למצב שהוא צורח ואני נאלץ לכבות אותו מחשש שייגרם נזק). בנוסף הרכב היה פתאום נכבה באמצע נסיעה כשפשוט זה היה סיוט להגיע איתו למוסך. האוטו נכנס למוסך מורשה פיאט בו אותרה תקלה על ידי חיבור למחשב והוחלף "חיישן גל הינע" והם ניקו את המנוע צעדים. התקלה נפתרה, הרכב נסע יפה מאוד במשך החודשיים עד שבסופ"ש האחרון הרגשתי שזה פשוט חוזר. לפני שעה זה חזר ובגדול עם עלייה חדה בטורים המלווה בירידות ועליות לסירוגין. אציין שתקלה נוספת בחודש שעבר הובילה להחלפה של חוטי הצתה. ( לא יודע עד כמה זה קשור אבל זה היה בין לבין). אשמח לעזרה חברים. בתודה גיל יצחק |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
טורים עולים בהחלפת הילוכים | Zakash | פונטו - טכני | 18 | 25-01-12 18:15 |
טורים עולים ויורדים באונו | bitamar | אונו - טכני | 34 | 01-06-09 21:22 |
טורים עולים לבד ספייס 2001 | kouki | פונטו - טכני | 3 | 03-11-08 19:15 |
שאלה|טורים עולים ויורדים! | lrl23 | פונטו - טכני | 3 | 14-10-08 21:34 |