![]() |
|
![]() |
מכירה רכבים ואביזרים למכירה. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: Punto 60 xtz
|
[מכירה]פיאט פונטו אדומה 99'
למכירה פיאט פונטו אדומה שנת 1999, בעקבות מעבר לרכב חדש מאזדה ולפונטו נגמר טסט בתאריך
10/3/2013. אהיה כן ישר איתכם ובדיוק אפרט הכל את המצב שלה(ואין לי מה להסתיר ואני לא אדם מניאק שמוכר לכם תמוח) ולהלן פרטים מורחבים: --------------------- יצרן: פיאט דגם: PUNTO 60 XTZ שנת ייצור: 1999 צבע רכב: אדום יד: 8 סוג מנוע: בנזין מספר בק״מ: 200,000 נפח מנוע: 1242 סמ״ק תיבת הילוכים: ידנית בעלות הנוכחית: פרטית אפשרות החלפה: לא תוספות: --------
מצב הליקויים: ------------- צריך תיקון ידית הילוכים(ככה קיבלתי את המצבה ואך ניתן לנסוע בלי בעיה). בולמי זעזועים רכים. נורת כרית אוויר דלוקה. תריסים במיזוג מרכזי שבור(ראו בתמונה). היסטוריית טיפולים לא ידוע (קניתי אותה לפני רק חודשיים בלבד!) לוח שעונים הוחלף ומד דלק וחום עובדות ואך מנדנדות לא יודע למה וק״מ נשאר מקורי. הערות: ------- רכב פונטו אמין וחסכוני מאוד, שמור, מנוע מצב מצוין(נסעתי ללא תקלות כלשהם מאז קניה). מצב פנימי נקייה ושטיחים וכולי,היה אחד פנס קדמי שבור-הוחלף,וגם פנס בלימה אחורי שמאלי היה שבור-הוחלף. המחירון הנוכחי 6,300 נכון ליום 3/1/2013 ומוריד למחיר 5,000 בעקבות סיום טסט. שימו לב! המחיר הזו, היא סופית!! וגם אני מוכר אותה במודעה ביד 2. כל הקודם זוכה. אני מהצפון. תמונות: ------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() דרכים ליצירת הקשר: ----------------------
תשובות מובטחות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
[מכירה] פיאט פונטו S55 | gilz | מכירה | 0 | 26-03-10 00:36 |
קניית פיאט פונטו 2004 מחברת טרייד אין גדולה. | TheOne23 | יעוץ ברכישת רכב | 5 | 18-08-09 11:54 |
פיאט פונטו 98 - פיענוח נורית אדומה | פורום הגראז' | 6 | 31-05-07 13:44 | |
פרטים על פיאט קופה 96' אדומה מרחובות - מאתר יד 2 | מועדון פיאט ישראל | 23 | 23-05-07 01:16 | |
פיאט בראבו אדומה | מועדון פיאט ישראל | 5 | 06-11-06 22:18 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד