![]() |
|
![]() |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Guest
|
אונו 1100 - רעידות בזמן שהאורות דלוקים (כותרת ערוכה)
יש לי בעיה מציקה שהאוטו עומד והאורות דלוקים אז יש לי רעידות התוך האוטו שאני מכבה את האורות הרעידות מפסיקות אם אני עומד והאורות דלוקים ויש את הרעידות אז אני מעלה קצת את הסל''ד והרעידות מפסיקות ושאני עוזב את דוושת הגז והסל''ד יציב שוב יש את הרעידות ..הרעידות האלה מעצבנות וזה קורה רק שהאוטו עומד בבסל''ד יציב ושהאורות דלוקים מה יכולה להיות הבעיה?
|
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
רעידות בהדלקת אורות בסלד סרק !
שלום רב!
אנא ציין להבא את סוג הרכב ,שנת היצו,וסוג תיבת ההלוכים ! במידה ורכבך הוא בעל קרבורטור, יש להעלות מעט, את סלד סרק. בברכה צביקה |
![]() |
#3 |
Guest
|
רעידות כשהאורות דולקים
כפי שכתב צביקה, אז ראשית מה דגם המכונית ושנת ייצור?.
בזמן הדלקת אורות הרכב, האלטרנטור מייצר יותר חשמל וההספק החשמלי המוגבר הנו עומס על האלטרנטור ש"עוצר" את המנוע ולכן סבוביו יורדים. אם יש קרבורטור במכונית הפתרון הוא בהעלאת סבובי הסרק במעט. במע' הזרקת דלק מנוע סרק אמור לבצע תקונים של שנירה על סבובי סרק. בברכה - רפי לין ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
האוטו הוא אונו 93 1100 קרבורטור והבנתי את הבעיה אני יעלה טיפה את טורים
|
![]() |
#5 |
Guest
|
שלום עידו!
לצערך הרכב של הוא בעל מערכת הזרקה חד נקודתית . אתה לא יכול לשלוט בסל"ד הסלד משתנה ע"יי מנוע צעדים שקייים אצלך בסעפת היניקה . תנסה לפרק את המנוע צעדים ולנקות את המסילות שלו (יש לו שני מסילות שבהם הוא נע ) . במידה ולא יעזור תנסה לגשת לאבחון ממוחשב של מחשב הרכב שלך לבדוק ואין חיישנים אחרים תקולים. |
![]() |
#6 |
Guest
|
הרכב הוא לא ה זרקה
|
![]() |
#7 |
Guest
|
איזה קרבורטור יש לך ??
דגם בבקשה ? |
![]() |
#8 |
Guest
|
בקשר לבעיית הרעידות בזמן שהאורות דלוקים הבנתי מה הבעיה ומהו הפיתרון אבל זה הבעיה הזאת לא הייתה היא התחילה להופיע רק עכשיו וזה מה שמפליא אותי.
יש סיבה לכך? |
![]() |
#9 |
Guest
|
מישהו?
|
![]() |
#10 | |
Guest
|
בעיית הרעידות באונו 1100 שנת יצור 93 קרבורטור, וצריכת הדלק